Αναδρομικά Δώρα ενστόλων: Ομαδικές αγωγές με 20€ στην Ξάνθη

Αναδρομικά Δώρα ενστόλων: Ομαδικές αγωγές με 20€ στην Ξάνθη

Αναδρομικά Δώρα ενστόλων: Ομαδικές αγωγές με 20€ στην Ξάνθη καταθέτει ο δικηγορικός σύλλογος – Τι λέει για άραγε γι αυτό η ΠΟΜΕΝΣ που επιμένει στις αιτήσεις;

Την πρωτοβουλία να καταθέσουν ομαδικές αγωγές και να διεκδικήσουν τα αναδρομικά δώρα όλων των Ταμείων παίρνει ο δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης, με αντίτιμο μόλις 20 ευρώ, ώστε να απαλλάξει όσους θέλουν να πάρουν πίσω τα κομμένα δώρα από περιττά έξοδα αν έκαναν μόνοι τους την αγωγή.

Υπενθυμίζουμε ότι από όλες τις Ενώσεις και Ομοσπονδίες των στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστράτων, μόνο η ΠΟΜΕΝΣ προσπαθεί να πείσει να μην καταθέσουν αγωγές, κάτι που έχει επικριθεί σφόδρα από όλες τις πλευρές.

Αναλυτικότερα στην πολύ ενδιαφέρουσα πράγματι ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης αναφέρεται:

Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης – Ενημέρωση για Αναδρομικά δώρα με Ομαδικές αγωγές

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης αναλαμβάνει δράση για τη δικαστική διεκδίκηση των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ, της απώλειας της Κύριας και Επικουρικής Σύνταξης, δώρων, επιδομάτων αδείας, κλπ.

Λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών νόμων του 2012 και 2013 και της Ε.Α.Σ. (Εισφορά Αλληλεγγύης).

Η δράση του Συλλόγου αφορά την κατάθεση και εκδίκαση ομαδικών αγωγών για όλους τους Συνταξιούχους από ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ ΚΛΠ) όλων των κλάδων, όπως π.χ. Ενστόλων, Εκπαιδευτικών, συνταξιούχων Τραπεζών, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Δήμων, Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Περιφερειών, Υπουργείων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν το διάστημα από 10-12-2018 και ώρες 09:00-14:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης στη βιβλιοθήκη, προκειμένου να λάβουν αναλυτικότερες πληροφορίες.

Το κόστος για την υποβολή των δικαιολογητικών για κάθε αίτημα ανέρχεται σε 20 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, ήτοι συνολικά στο ποσό των 24,80 ευρώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΡΕΣ

Προτάσεις