Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου – Τι θα γίνει στην Καρδίτσα

αποτελέσματα

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου από την 48ωρη απεργία δασκάλων και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών – Τι θα γίνει στην Καρδίτσα

Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να φέρει η νέα 24ωρη απεργία δακάλων και η τρίωρη στάση εργασίας των καθηγητών την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισαν χθες να συνεχίσουν τον αγώνα τους, μετά την επεισοδιακή συγκέντρωση στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα κλειστά αναμένεται να παραμείνουν πολλά σχολεία και τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου καθώς ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, μετά τις σημερινές, προκήρυξαν και νέες κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική κοινή ανακοίνωση των δύο Ομοσπονδιών

Τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα και ώρα 15:00, ενάντια στην απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών, «που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο».

Τι θα γίνει με τα κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας στην Καρδίτσα

Δεν αναμένεται να έχουμε κλειστά σχολεία στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και σε αυτό συντελούν τόσο η κατάσταση των προαυλίων όσο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι ίδιες τάσεις υπάρχουν και για αύριο, γεγονός που περιορίζει τα φαινόμενα παγετού.

Σε ότι αφορά στο προαύλια τόνισε ότι είναι όλα καθαρισμένα, τόσο στην πόλη όσο και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Σε κάποια σημεία υπάρχουν όγκοι χιονιού που προέρχονται από την συσσώρευση κατά το καθάρισμα αλλά αυτό δεν εμποδίζει την λειτουργία.

Η υπηρεσία είναι στην διάθεση των Διευθυντών, εφόσον διαπιστώσουν ότι υπάρχει σε σχολεία πρόβλημα, να την ενημερώσουν και να παρέμβει άμεσα.

Προτάσεις