71 Ταξιαρχία – Κιλκίς: Video από το ατύχημα στον Ασκό Προφήτη

ΥΠΕΘΑ: 20 μέρες στο σκοτάδι για την πυρκαγιά στον Ασκό Προφήτη 71 Ταξιαρχία - Κιλκίς: Video από το ατύχημα στον Ασκό Προφήτη

71 Ταξιαρχία – Κιλκίς: Video από το ατύχημα στον Ασκό Προφήτη – Δείτε το συμβάν που αναστάτωσε το πρωί την περιοχή

Βίντεο από το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην 71 Ταξιαρχία φέρνει στη δημοσιότητα, όπως ισχυρίζεται, το  κανάλι στο Youtube με την επωνυμία «Μακεδονία webTV».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ  το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας,

στην περιοχή του Πεδίου Βολής Ασκού Προφήτη, σημειώθηκε ανάφλεξη συσσωρευτών ασυρμάτων, λόγω βραχυκυκλώματος στη συσκευή φόρτισής των.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί προσωπικού ή ζημιά σε κύριο υλικό, πλην των φθορών στη σκηνή στην οποία βρισκόταν η συσκευή φόρτισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr το βραχυκύκλωμα συνδέεται με τον στρατιωτικό φούρνο, ο οποίος φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το «Μακεδονία webTV».

Όπως μπορείτε να διακρίνετε, το ατύχημα έγινε πολύ νωρίς το πρωί, πριν καν ξημερώσει. Στο βίντεο διακρίνεται η φωτιά, αλλά δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό τι ακριβώς καίγεται.

Δείτε τις εικόνες:

 

Προτάσεις