Αλκιβιάδης Στεφανής: Η επίσκεψη στη Ρόδο

Αλκιβιάδης Στεφανής παραχώρηση στρατοπέδων

Αλκιβιάδης Στεφανής: Η επίσκεψη στη Ρόδο – Όλες οι δραστηριότητες του ΥΦΕΘΑ στο νησί – Τι έκανε το τριήμερο της επίσκεψής του

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρόδο, παρακολούθησε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ),

με τη συμμετοχή στελεχών και Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Ρόδου, Ψίνθου, Άνω Καλαμώνος και Αρχίπολης.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΡΟΔΙΤΗ», στις Καλυθιές.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη χθες και στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικήτα, που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Φάνες.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκε αρχικά το Στρατηγείο της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).

Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Μεραρχίας και απηύθυνε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στους Διοικητές των Μονάδων του Σχηματισμού.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Καστελλόριζο, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 76ης Επετείου Απελευθέρωσης του νησιού.

Ακολούθως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε επισκέψεις στην ΤΠΚ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ», στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης και στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Στρογγύλη και Ρω, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Κυράς της Ρω.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΝ,  Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Προτάσεις