ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ: Είμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά του στρατεύματος

ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ: Είμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά του στρατεύματος, λέει ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας στρατιωτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης

Γράφει ο Ιωακείμ Μοσχοβάκης,

πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ

Πριν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε τις επιτυχίες του σωματείου της ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ θα ήταν σωστό να τονίσουμε τις ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής Ενότητας του Έβρου

καθώς είναι γνωστό μεταξύ των στελεχών ότι οι μονάδες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή είναι απαιτητικές λήγω των πολλών και συνέχων δραστηριοτήτων .

Παρ όλα αυτά τα μελή της ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ επιλέγουν να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της Ένωσης βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την κόπωση.

Αυτό είναι το γεγονός που μας δίνει θέληση να συνεχίσουμε το έργο μας , το όποιο δεν είναι άλλο από την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των ΕΔ σε συνεργία με την ΠΟΕΣ .

Για τον απολογισμό των επιτυχιών λοιπόν αναφέρονται τα παρακάτω :

  • Πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης για τα μελή μας αλλά και ανοιχτές εκδηλώσεις για την ενημέρωση των συναδέλφων μας επί σημαντικών θεμάτων που αφορούν το προσωπικό των ΕΔ.
  • Στα πλαίσια διεκδικήσεων για τις όποιες εφίστατο δικαστική διαμάχη , η ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ προχώρησε στην συγκέντρωση , καταχώρηση σε επίπεδο ένωσης και αποστολή όλων των απαραιτήτων εγγράφων σε συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο.
  • Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την στρατιωτική ιεραρχία με σκοπό την εκπροσώπηση των μελών μας επιτυγχάνοντας την αμεσότητα αλλά και την αποκατάσταση δίαυλων επικοινωνίας με τους προϊστάμενους μας.
  • Με το Υπ. Αριθμ. 03/2019 έγγραφο της ένωσης και την αποστολή του προς ΥΠ.ΟΙΚ . – ΑΑΔΕ – ΟΠΕΚΑ – ΗΔΙΚΑ αναδείξαμε το πρόβλημα της μη καταβολής του επιδόματος στέγασης αναδρομικά σε μερίδα συναδέλφων λήγω γραφειοκρατικών προβλημάτων .

Το παραπάνω έγγραφο θα το βρείτε εδώ : http://www.poes.gr/enoseis/perifereia-m-th/espee-ebroy/espeee-epidoma-stegasis-kai-stratiotikoi .

την ανάδειξη του προβλήματος επικοινώνησε μαζί μας το αρμόδιο υπουργείο και επιλύθηκε όπως θα διαβάσετε εδώ : http://www.poes.gr/enimerosi/poes-synehizoyme-na-piezoyme-gia-lyseis-kerdizoyme-oloi-mazi-epilythike-kai-epidoma

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στους τοπικούς φορείς και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα μελή μας και τις οικογένειες τους ως κάτοικοι στην περιοχή .

Στόχοι για το άμεσο μέλλον είναι :

  • Ίδρυση συλλόγου αιμοδοσίας με την επωνυμία της Ένωσης
  • Συνεργασία με συλλόγους και φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την πρόσφορα από πλευράς μας σε αγαθά αλλά και την βοήθεια μας όπου αυτή κριθεί απαραίτητη.
  • Ίδρυση ομάδας ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μελών με σκοπό την συμμέτοχη σε όλες τις εθελοντικές δράσεις στην περιοχή.
  • Πραγματοποίηση εκδηλώσεων – συζητήσεων με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος από πιστοποιημένους ομιλητές.
  • Λήψη προσφορών από καταστήματα της περιοχής για τα μελή μας .

Έχοντας πλήρη επίγνωση του έργου που επιτελούμε δεσμευόμαστε για την δυναμικότερη εκπροσώπηση των στελεχών που υπηρετούν στην Περιφερική Ενότητα του Έβρου και είμαστε πάντα σε αναμονή για να ακούσουμε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις σας .

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο [email protected]

καθώς και στα τηλεφωνα 6932289934 – Μοσχοβάκης Ιωακείμ , 6937419041 Ούσιος Θεόδωρος .

Επιτύχαμε πολλά , μπορούμε περισσότερα .

Εγγραφείτε στις πρωτοβάθμιες ενώσεις και δυναμώστε τη φωνή σας και τη φωνή μας .

Αίτηση εγγραφής :
https://www.poes.gr/espee-ebroy

Προτάσεις