Στρατός Ξηράς: Πέθανε 48χρονος στρατιωτικός στον Έβρο

Στρατός Ξηράς: Πέθανε 48χρονος στρατιωτικός στον Έβρο με καταγωγή από τα Γιαννωτά Ελασσόνας - Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού Στρατολογία Πειραιά: Θρήνος για 36χρονο ΕΠΟΠ Πεδίο Βολής Κρήτης: Θρήνος για 43χρονο Υπαξιωματικό

Στρατός Ξηράς: Πέθανε 48χρονος στρατιωτικός στον Έβρο με καταγωγή από τα Γιαννωτά Ελασσόνας – Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού

Νέος θάνατος στρατιωτικού συγκλονίζει τον Στρατό Ξηράς.

Στρατιωτικός που υπηρετούσε στα Ρίζια Έβρου έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελασσόνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στην Ορεστιάδα όπου διέμενε, ο 48χρονος λοχαγός του Στρατού Ξηράς Θωμάς Φούντας.

Ο στρατιωτικός που κατάγονταν από τα Γιαννωτά Ελασσόνας, σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια πρόβας σε χορευτικό στο οποίο συμμετείχε, ενώ στη συνέχεια κατέληξε.

Ο 48χρονος στρατιωτικός που έφερε τον βαθμό του Λοχαγού και υπηρετούσε στα Ρίζια του Έβρου ήταν πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στην Ορεστιάδα, ενώ η ταφή έγινε πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της ιδιαίτερης πατρίδας του, των Γιαννωτών, με στρατιωτικές τιμές, όπως επιβάλλει η τελετουργία στον Στρατό Ξηράς.

Όπως πληροφορούμαστε, το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, ωστόσο η δημοσίευση στο www.larissanet.gr έγινε σήμερα.

Προτάσεις