Τερμάτισε ο υποστράτηγος Ιλαρίδης στο Σουφλί

Τερμάτισε ο υποστράτηγος Ιλαρίδης στο Σουφλί - Η στιγμή που φθάνει στο τέρμα της διαδρομής στον πρώτο αγώνα ανωμάλου δρόμου που διοργάνωσε η 50 Ταξιαρχία

Τερμάτισε ο υποστράτηγος Ιλαρίδης στο Σουφλί – Η στιγμή που φθάνει στο τέρμα της διαδρομής στον πρώτο αγώνα ανωμάλου δρόμου που διοργάνωσε η 50 Ταξιαρχία

 

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ο υποστράτηγος Ιλαρίδης έλαβε μέρος στον «1ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου Σχηματισμών Δ΄ Σώματος Στρατού».

Η αθλητική διοργάνωση έγινε στην περιοχή ευθύνης της 50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΑΨΟΣ», στο Δημοτικό Στάδιο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ» του Σουφλίου σήμερα το πρωί.

Αν και θα περιμέναμε να λάβει μέρος και ο διοικητής του Δ’ ΣΣ αντιστράτηγος Λαλούσης ο οποίος είναι δρομέας, είδαμε έναν επάξιο εκπρόσωπό τουΤερμάτισε ο υποστράτηγος Ιλαρίδης στο Σουφλί – Η στιγμή που φθάνει στο τέρμα της διαδρομής στον πρώτο αγώνα ανωμάλου δρόμου που διοργάνωσε η 50 Ταξιαρχία τον υποστράτηγο Ιλαρίδη να τερματίζει στο Σουφλί.

Ο λόγος είναι ότι σήμερα ο αντιστράτηγος Λαλούσης και οι διοικητής της 12ης Μεραρχίας υποστράτηγος Χουδελούδης έχουν συνάντηση με τον αμερικάνο στρατηγό Cavoli, διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη.

Μπορείτε να δείτε στο video τη στιγμή που ο υποστράτηγος Ιλαρίδης τερματίζει στο δημοτικό στάδιο στο Σουφλί.

 

Tο Δ’ ΣΣ , στο πλαίσιο ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας, του αθλητικού πνεύματος και του θεμιτού ανταγωνισμού,

αλλά και της διάδοσης του μηνύματος σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ότι η διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης πρέπει να αποτελεί καθημερινό στόχο,

πρωτίστως για την ατομική υγεία και ευεξία αλλά και για την εκτέλεση της αποστολής, καθορίζει την 7 Νοεμβρίου 2019 ως «Ημέρα Άθλησης και Προαγωγής της Σωματικής Αγωγής και Υγείας» για όλο το προσωπικό του.

Σε αυτό το πλαίσιο συμμετείχε και ο διοικητής της 16ης Μεραρχίας υποστράτηγος Ιλαρίδης.

Η 50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ως διοργανώτρια αρχή, αποσκοπεί στη διάδοση του μηνύματος σε όλο το συμμετέχον προσωπικό

για τα οφέλη που προκύπτουν από την ένταξη στην καθημερινή ζωή της σωματικής άσκησης και την ανάπτυξη/καλλιέργεια του πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι»

μέσα από τις αθλητικές δοκιμασίες, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη γνώσεων, κινήτρων, δεξιοτήτων, ομαδικού πνεύματος, πειθαρχίας, κοινωνικής συνοχής και προθυμίας για προσωπική προσπάθεια.

Σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου, το Σουφλί ως σταυροδρόμι του ιστορικού «δρόμου του μεταξιού» θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την ανάδειξη της ανάγκης

για ενασχόληση του στρατιωτικού προσωπικού με τη σωματική αγωγή σε καθημερινή βάση και των οφελών που θα προκύψουν για τη σωματική και ψυχική τους υγεία,

τη σύσφιξη των σχέσεων του προσωπικού διαφορετικών Σχηματισμών του Δ΄ΣΣ και την καλλιέργεια ευγενούς ανταγωνισμού και άμιλλας.

Προτάσεις