Υφυπουργοί μοιράζουν στρατόπεδα σε Δήμους για μερικές ψήφους

Υφυπουργοί μοιράζουν στρατόπεδα σε Δήμους για μερικές ψήφους

Υφυπουργοί μοιράζουν στρατόπεδα σε Δήμους για μερικές ψήφους – Πόσους υφυπουργούς άραγε έχουμε για να εκτιμήσουμε πόσα στρατόπεδα θα παραχωρηθούν…

Την είδηση την αλιεύσαμε από ιστοσελίδες του Κιλκίς. Σύμφωνα με αυτήν ο υφυπουργός ψηφιακής πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς και ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επισκέφθηκαν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου τον διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) αντιστράτηγο Αντώνιο Κονδύλη.

Να σημειώσουμε ότι ο υφυπουργός ψηφιακής πολιτικής εκλέγεται στο Κιλκίς.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η παραχώρηση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο,

προκειμένου ο δήμος να προχωρήσει στην ανάπλαση της, καθώς και η αξιοποίηση του στρατοπέδου «Μιχαήλ Σιωνίδη» στην Αξιούπολη για κοινωφελείς σκοπούς.

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος, χωρίς να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα αποτελέσματα της επίσκεψης,

τονίζεται ότι «η συνάντηση έγινε σε συνέχεια των όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ του Υφυπουργού και του Δημάρχου, κατά την προ ολίγων ημερών επίσκεψη του Υφυπουργού, στο δημαρχείο του Πολυκάστρου».

Ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής παραχώρησε στρατόπεδα σε Ναύπλιο Τρίπολη

Να θυμίσουμε ότι στις 16 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής συμφώνησε την παραχώρηση των στρατοπέδων του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο και του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε κάποια ανταλλάγματα που θα δώσει η Περιφέρεια στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Προτάσεις