Χιόνια στην Αττική σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Πού χτυπάει τις επόμενες ώρες

6 Φεβρουαρίου: Στα λευκά η Αττική. Χιόνια σήμερα στα βόρεια προάστια του νομού. Πού χτυπάει τις επόμενες ώρες

Στα λευκά σήμερα 6 Φεβρουαρίου η Αττική – Χιόνια σήμερα 6/2 στα βόρεια προάστια του νομού.  Πού χτυπάει τις επόμενες ώρες

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας για τα φορτηγά. Συνεχίζει την πτωτική του πορεία ο υδράργυρος, με καταιγίδες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας. Χιόνια από το πρωί σήμερα 6/2 και στην Αττική.

Στα λευκά από τις πρωινές ώρες Εκάλη, Μελίσσια, Άγιο Στέφανος, Πεντέλη.

Σφοδρή χιονόπτωση έχουμε επίσης σε Διόνυσο, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Βαρυμπόμπη, Ερυθραία, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Μαλακάσα.

Χιόνια σήμερα 6 Φεβρουαρίου στην Αττική – Κακοκαιρία – Καιρός

Χιόνια στην Αττική: Απαγόρευση Κυκλοφορίας

Σε ισχύ τέθηκε λόγω της χιονόπτωσης απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγών αυτοκίνητων με φορτίο άνω του 1,5 τόνου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από την γέφυρα Καλυφτάκη έως τον ημικόμβο Σχηματαρίου.

Με ανακοίνωση της αστυνομίας, έχει διακοπεί επίσης η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα.

Η Ελληνική Αστυνομία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων όπου είναι απαραίτητο.

Χιόνια στην Αττική: Πού χτυπάει τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, τα χιόνια θα ενταθούν ακόμα περισσότερο σήμερα και θα πληγεί η Αττικοβοιωτία μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.

Θα υπάρξει χιονόπτωση και σε χαμηλά υψόμετρα. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής ο καιρός θα γλυκάνει, θα ξαναχαλάσει, ωστόσο, πρόσκαιρα το Σάββατο.

Διακοπή θαλάσσιων συγκοινωνιών

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ.Α. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των καραβιών στην πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης.

Προτάσεις