Έβρος: Τι συμβαίνει στις Καστανιές – Αποκάλυψη

Έβρος ΤΩΡΑ: Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στις Φέρες Έβρος: Τι συμβαίνει στις Καστανιές - Αποκάλυψη
eurokinissi ΦΩΤΟ αρχείου

Έβρος: Τι συμβαίνει στις Καστανιές με τις φήμες περί εκκένωσης της περιοχής από τους Έλληνες κατοίκους της – Τι έγραψε ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Αθλιότατη προπαγάνδα που εξυπηρετεί πλήρως τον Ερντογάν και ίσως να διακινείται από την τουρκικά κέντρα, βρίσκεται σε εξέλιξη από διάφορα sites μεταξύ των οποίων και κάποια στρατιωτικά sites, διακινώντας φήμες ότι δήθεν αδειάζουν οι Καστανιές.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι σκοτεινούς σκοπούς εξυπηρετούν και τις υπηρεσίες προσφέρουν στο τουρκικό κράτος γράφοντας ότι εκκενώνονται από τους κατοίκους τους ελληνικά χωριά.

Έβρος: Τι συμβαίνει στις Καστανιές – Αποκάλυψη

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που διαβάζουμε αυτές τις ημέρες.

Αυτό επισημαίνει σύμφωνα με το www.e-evros.gr και ο δήμαρχος Ορεστιάδας  Βασίλης Μαυρίδης  ο οποίος ρητά και κατηγορηματικά έγραψε στα social media:

Την τελευταία ώρα ξεκίνησε μια ψευδής είδηση που αναφέρει ότι εκκενώνεται από τους Έλληνες κατοίκους του το χωριό Καστανιές στον Έβρο,

λόγω της διάχυτης ανησυχίας να διαρραγεί τη νύχτα η ελληνική άμυνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύονται συνέχεια οι αλλοδαποί από την άλλη πλευρά των συνόρων και μέσα στη νύχτα θα πραγματοποιήσουν την τελική επίθεσή τους.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται αυτή την στιγμή οι κάτοικοι του Έβρου είναι ο πανικός. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή δεν θα έβλαπτε προκειμένου να μην τρομοκρατούνται οι Εβρίτες.

Το Armyvoice.gr θέτει το ερώτημα: Ποιους σκοπούς εξυπηρετούν όσοι διακινούν τέτοιες φήμες και ποιοι είναι τα αφεντικά τους. Ας αποκαλυφθούν τώρα…

Προτάσεις