Στρατιωτικοί Καστοριάς: Τι λένε για τον Κορονοϊό

Στρατιωτικός συνδικαλισμός: ΠΟΕΣ ΠΟΜΕΝΣ και «αντάρτες» - Δυο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ασχολήθηκαν με τα κοινά, μιλούν στο Armyvoice.gr

Στρατιωτικοί Καστοριάς: Τι λένε για τον Κορονοϊό – Ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας ένωσης που ανήκει στην ΠΟΕΣ Χρήστος Μαρινέλης μιλά στο Armyvoice.gr

Την ώρα που τα κρούσματα στην Καστοριά πληθαίνουν και αυξάνεται η ανησυχία για τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή, το πρωτοβάθμιο σωματείο των στρατιωτικών αναλαμβάνει πρωτοβουλία αιμοδοσίας για την ενίσχυση του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο Καστοριάς βρέθηκε σε δεινή θέση με απανωτές εκκλήσεις για ενίσχυση σε γιατρούς και σε υλικά. Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίνονται και οι στρατιωτικοί, όπως λέει στο Armyvoice.gr ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς Χρήστος Μαρινέλης.

Ο κ. Μαρινέλης διαβεβαιώνει ότι μέχρι στιγμής κανένας στρατιωτικός ανήκει στα καταγεγραμμένα κρούσματα του κορονοϊου και πως τα στρατόπεδα βρίσκονται σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων από τα χωριά που έχουν μπει σε καραντίνα.

Στους χώρους εργασίας υποστηρίζει ότι τηρούνται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης και συνιστά στους στρατιωτικούς και τις οικογένειες να παραμένουν σπίτι για όσι διάστημα απαιτηθεί.

Στρατιωτικοί Καστοριάς: Τι λένε για τον Κορονοϊό

Ακούστε τι δήλωσε στο Armyvoice.gr

 

Προτάσεις