Στον Έβρο σήμερα 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Γιορτές μίσους - Γράμμος: Ο πρωθυπουργός αδειάζει Στεφανή - ΕΑΑΣ Να αποσύρει η κυβέρνηση τον Στεφανή από τις επικείμενες εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ στο Γράμμο και το Βίτσι, ζητάει το ΜΕΡΑ 25 με δήλωση του εκπροσώπου του Στον Έβρο σήμερα 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής Στεφανής: Κάνει το Ελικόπτερο NH-90 της Σύρου ταξί για τα νησιά ΣΑΣΤΥΑ: Ο ΥΦΕΘΑ δίνει μαθήματα υποτέλειας & γονυκλισίας Αλκιβιάδης Στεφανής ΠΟΕΣ σε ΥΦΕΘΑ: Τι έγιναν τα λεφτά κύριε Στεφανή; Αλκιβιάδης Στεφανής: Από «λοχαγός» ...θαλαμοφύλακας - Το χρονικό Αλκιβιάδης Στεφανής: Το MBA ήταν πιστοποιητικό από ΜΚΟ στα Χαυτεία Νέα στοιχεία για το επεισόδιο Στεφανή - Αρχηγού Λιμενικού - HXHTIKO
EUROKINISSI

Στον Έβρο σήμερα 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής – Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί φυλάκια την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν τουρκικές κινήσεις

Στον Έβρο αναμένεται να βρεθεί σήμετα Πέμπτη 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής, την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για συγκεντρώσεις μεταναστών στην τουρκική πλευρά.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να επισκεφθεί φυλάκια στα σύνορα.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες που διοχετεύονται στον Τύπο από την κυβέρνηση, είναι μάλλον αντικρουόμενες.

Από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν ότι Η κατάσταση στον Έβρο είναι η συνηθισμένη και δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για συγκέντρωση μεταναστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Απέναντι από Φέρες Πέπλο Καστανιές οι τουρκικές κινήσεις

Από την πλευρά της αστυνομίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το ethnos.grοι δυνάμεις στα σύνορα βρίσκονται σε επιφυλακή. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για έντονη κινητικότητα στην Ανδριανούπολη και στα γύρω χωριά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κυκλώματα έχουν αρχίσει να προωθούν μέσα στη νύχτα πρόσφυγες και μετανάστες προς τα ελληνικά σύνορα.

 

Προτάσεις