Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το νέο family cafe-restaurant στα νότια που θα νιώσετε σαν να είστε διακοπές σε νησί!

8 Απριλίου 2018 11:02
Το νέο family cafe-restaurant στα νότια που θα νιώσετε σαν να είστε διακοπές σε νησί!

Με ονομασία που προέρχεται από την συντομογραφία «Parents & Company», το cafe-εστιατόριο ParCo, άνοιξε πέρσι το καλοκαίρι ακριβώς απέναντι από την πλαζ της Βουλιαγμένης, δίπλα στο παλιό δημαρχείο, μέσα στο πάρκο, στο σημείο που βρισκόταν εδώ και χρόνια η «Σχάρα».



Όπως δηλώνει και το όνομά του, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αφού από τις 16:00, όπου ανοίγει τις πόρτες του, σερβίρει καφέδες, φρέσκους χυμούς, λουκουμάδες, pancakes και κλασικό χωνάκι με παγωτό μηχανής που λατρεύουν οι μικροί μας φίλοι.



Καθίστε κάτω από την καλαμωτή, στις πράσινες καρέκλες και τραπεζάκια, κλείστε τα μάτια σας και θα αισθανθείτε αμέσως ότι βρίσκεστε σε κάποιο όμορφο νησί, σε ένα χώρο που αποτελεί μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης! Όσο για τα παιδιά σας, θα περάσουν υπέροχα αφού θα απολαμβάνουν την παιδική χαρά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα!



Όσο περνάει η ώρα σερβίρει καλαμάκια, μίνι μπέργκερς, κεφτεδάκια, hot dogs και μπιφτέκια, νόστιμα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και γευστικότατα κρεατικά που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!



Info: ParCο, Καθημερινά από τις 16:00. Πλατεία 24ης Ιουλίου, Βουλιαγμένη, Τ. 210 9671000

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share