Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Cargo Coffee Bar: Tο απόλυτο place to be!

24 Δεκεμβρίου 2019 12:33
Cargo Coffee Bar: Tο απόλυτο place to be!

Το Cargo Coffee Bar, είναι το απόλυτο place to be στην Κηφισιά! Cosy περιβάλλον, lounge ατμόσφαιρα, μεγάλη ποικιλία καφέ, γευστικά πιάτα από μια easygoing κάρτα με highlights τα burgers, το club sandwich και τα pancakes, γλυκά ημέρας, ενημερωμένη κάβα, signature cocktail list και οι εξαιρετικές μουσικές των djs τα βράδια συνθέτουν το τέλειο σκηνικό.

Αν σε αυτά προσθέσουμε το design που μας ταξιδεύει απευθείας στο Λονδίνο, την θετική ενέργεια και την άψογη εξυπηρέτηση καταλαβαίνουμε γιατί το Cargo πρωταγωνιστεί εδώ και 12 χρόνια στην all day διασκέδαση των βορείων προαστίων. New entry (και πολύ μας άρεσε...), ο όμορφος, ολοκαίνουριος κατάλληλα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με τις πέργκολες και τις σόμπες στον οποίο επιτρέπεται το κάπνισμα.

WHO

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, είναι ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του αγαπημένου και επιτυχημένου Cargo Coffee Bar στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας.

Ως επιχειρηματίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο έχει πάθος για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, την ποιότητα και πάνω απ'όλα την άριστη σχέση με τους θαμώνες & τους επισκέπτες του Gargo καθώς πιστεύει ότι το χαμόγελο, η θετική ενέργεια, η φιλική και ευγενική εξυπηρέτηση και η ειλικρινής επικοινωνία είναι αυτά που μπορούν να ξεχωρίσουν και να καθιερώσουν μια επιχείρηση.

Ελευθερίου Βενιζέλου και Στροφυλίου 65 Νέα Ερυθραία, Τ. 210- 6207270

WWW. CARGOCOFFEEBAR.GR

Facebook: CARGO COFFEE BAR

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share