Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι Avengers επίστρεφουν για να συνατήσουν τον κύριο Λινκ σε ένα κινέζικο δράμα! Αυτες είναι οι ταινίες της εβδομάδας 18/04-25/04

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

18 Απριλίου 2019 13:37
Οι Avengers επίστρεφουν για να συνατήσουν τον κύριο Λινκ σε ένα κινέζικο δράμα! Αυτες είναι οι ταινίες της εβδομάδας 18/04-25/04

Πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή η εβδομάδα όσον αφορά τις ταινίες....

Το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers είναι εδώ!

Ο υπέροχος κύριος Λινκ για τους μικρούς μας φίλους!

Και ένα κινέζικο δράμα είνα μερικές από τις ταινίες αυτής της εβδομάδας....

Δείτε πιο κάτω αναλύτικά:

Η Κατάρα της Γιορόνα
Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες
Πρωταγωνιστούν: Λίντα Καρντελίνι, Ρέιμοντ Κρουζ, Πατρίτσια Βελάσκεζ
Από τους παραγωγούς της σειράς ταινιών «Το Κάλεσμα», ένας μεξικάνικος μύθος ζωντανεύει για να σκορπίσει τον τρόμο. Η Γιορόνα, σύμφωνα με τον μύθο έπνιξε τα δύο της παιδιά και μετά αυτοκτόνησε. Αντιμέτωπη μαζί της έρχεται η πρωταγωνίστρια, Άννα, μια κοινωνική λειτουργός, η οποία καλείται να ελέγξει μια υπόθεση οικογενειακής βίας, όταν ανακαλύπτει πως τα θύματά της βιώνουν μια σειρά από παραφυσικά φαινόμενα.

Μαύρη Τρύπα
Σκηνοθεσία: Κλερ Ντενίς
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Μία Γκοθ, Ζιλιέτ Μπινός, Αντρέ Μπέντζαμιν
Η Κλερ Ντενί επιχειρεί το πιο τολμηρό βήμα στην καριέρα της, στέλνοντας τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζιλιέτ Μπινός στο μακρινό διάστημα. Η σκηνοθέτις του «Beau Travail» και του «White Material» μπαίνει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας και ταυτόχρονα κάνει την πρώτη αγγλόφωνη ταινία της. Ο Monte και η κόρη του Willow ζουν μαζί σε ένα διαστημόπλοιο σε απόλυτη απομόνωση, στο μακρινό διάστημα, με προορισμό μια μαύρη τρύπα. Ο Monte είναι πρωταγωνιστής ενός αστρικού εφιάλτη που σόκαρε το κοινό στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Ένας Ελέφαντας Στέκεται Ακίνητος
Σκηνοθεσία: Χου Μπο
Πρωταγωνιστούν: Ζανγκ Γου, Πενγκ Γουτσάνγκ, Γουάνγκ Γιουγουέν, Λι Κονγκζ
Η πρώτη και τελευταία μεγάλου μήκους ταινία του Κινέζου σκηνοθέτη Χου Μπο έρχεται στους κινηματογράφους, «κουβαλώντας» πολλά βραβεία από διεθνή φεστιβάλ. Στο κοινωνικό αυτό δράμα με διάρκεια τεσσάρων ωρών, κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό μιας ανώνυμης πόλης της Κίνας, οι ζωές απελπισμένων ανθρώπων διαπλέκονται στη διάρκεια μίας και μόνο έντονης μέρας, από το ξημέρωμα μέχρι το σούρουπο.

Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ
Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ
Μεταγλωττισμένο με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Κωστή Μαραβέγια και Αντιγόνης Ψυχράμη
Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Ξεκινά μια αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, ζητώντας τη βοήθεια του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της γυναίκας που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό χάρτη για τη μυθική κοιλάδα όπου κρύβονται οι συγγενείς του.

Transit
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτζολντ
Πρωταγωνιστούν: Φραντζ Ρογκόφσκι, Πάουλα Μπιρ, Γκόντεχαρντ Γκίζε
Mετά «Το Τραγούδι του Φοίνικα», ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς σκηνοθέτες, ο Κρίστιαν Πέτζολντ, διασκευάζει το σπουδαίο μυθιστόρημα της Άνα Σέγκερς, «Τράνζιτο». Ένας άντρας φτάνει στο λιμάνι της Μασσαλίας με το τελευταίο χειρόγραφο ενός συγγραφέα που αυτοκτόνησε. Υιοθετώντας την ταυτότητα του νεκρού, αποπειράται να δραπετεύσει για την Αμερική, αλλά οι αρχές ενημερώνουν τη σύζυγο του συγγραφέα πως ο άντρας της ζει. H ταινία διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Γυναίκες με τα Όλα τους
Σκηνοθεσία: Πέτρα Μπλοντίνα Βόλπε
Πρωταγωνιστούν: Μαρί Λεουενμπέργκερ, Μαξιμίλιαν Σιμόνιτσεκ, Ρέιτσελ Μπράουνσβάιγκ
Πίσω στην Ελβετία του 1971, ο σύζυγος μιας υπάκουης νοικοκυράς τής απαγορεύει να εργαστεί με μερική απασχόληση. Εκείνη νιώθει τόση αγανάκτηση που οδηγείται στην «επανάσταση» και εν τέλει στη δημιουργία φεμινιστικού κινήματος στο χωριού της. Παρά τις παγκόσμιες κοινωνικές αναταραχές της προηγούμενης δεκαετίας, οι γυναίκες της Ελβετίας εξακολουθούν να στερούνται το δικαίωμα στην ψήφο και η πρωταγωνίστρια διακινδυνεύει τον γάμο της για την κατοχύρωση ενός βασικού δικαιώματος.

Μάρνι, Μια Τρελή Συμμορία
Σκηνοθεσία: Κρίστοφ Λαουνστάιν, Βόλφγκανγκ Λαουνστάιν
Με τις φωνές των: (στα ελληνικά) Νίκη Γρανά, Θάνου Λέκκα, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστα Αποστολίδη
Η Μάρνι είναι μια κακομαθημένη σπιτική γάτα που ζει μια άνετη ζωή στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς της, Ρόζαλιντ. Μια μέρα ο μυστηριώδης αδελφός της Ρόζαλιντ, Πολ, κάνει την εμφάνισή του και, έχοντας απώτερους σκοπούς, υπόσχεται στην Μάρνι ότι θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο ειδικής πράκτορα σε μια άκρως απόρρητη αποστολή.

Από τον Τρόμο στην Αντίσταση
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κεραμιδιώτης
Η ταινία αφηγείται γεγονότα που συμβαίνουν στο ναζιστικό στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη όταν και υπήρξε τόπος βασανισμών και εκτελέσεων, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και στη ναζιστική Γερμανία την περίοδο 1941-1944.

Και βέβαια....

Avengers: Endgame

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε να πουμε και πολλά για αυτή την ταινία... Απλά περιμένουμε στωικά να περάσει η ώρα και να πάμε να τη δουμε!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share