Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To Gaston είναι ο λόγος να πας μέχρι τη Νέα Σμύρνη!

Σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο με αστικό design, πάνω στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

19 Νοεμβρίου 2019 07:35
To Gaston είναι ο λόγος να πας μέχρι τη Νέα Σμύρνη!
Από Κατερίνα Ρίγκου

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

Σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο με αστικό design, πάνω στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το Gaston εδώ και 6 χρόνια μας... συντονίζει στη συχνότητα του! Το cool all day στέκι στη δημοφιλή πιάτσα, έχει μετατραπεί στον top all day προορισμό για τους απανταχού Νεοσμυρνιώτες και όχι μόνο.. Χαλαρή ατμόσφαιρα, ευχάριστο περιβάλλον, cool διάθεση, σε έναν όμορφο χώρο, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Εξάλλου, διαθέτει ό,τι τραβά η όρεξή σου..., μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από νωρίς θα απολαύσετε εξαιρετικό καφέ από premium ποικιλίες, εκλεκτά, πλούσια πρωινά και snacks με διαλεχτά υλικά που ετοιμάζονται καθημερινά εδώ - δοκιμάστε σίγουρα τα pancakes-.

Περνώντας η ώρα, θα σας ανοίξει η όρεξη και το απολαυστικό menu θα σας καλύψει κάθε προσδοκία. Μια easy going κάρτα για γεύμα και δείπνο με comfort γευστικές επιλογές μεσογειακής κυρίως κουζίνας χωρίς να λείπουν οι fusion πινελιές. Best sellers τα ριζότο, τα φρέσκα ζυμαρικά ενώ περιζήτητα είναι και τα ζουμερά burgers.

Από την άλλη εξίσου "δυναμικό" είναι το κομμάτι του bar με την ενημερωμένη κάβα αλλά και τις πολλές ετικέτες κυρίως σε gin, vodka, tequila και rum, καθώς όσο βραδιάζει το Gaston γίνεται ιδανικό καταφύγιο για after office ή shopping cocktails ή και… απλώς η καλύτερη "μπαρίστικη" έξοδος.

« Ένα δυναμικό meeting point, με παρεϊστικη και socializing ατμόσφαιρα, Djs καθημερινά που ανεβάζουν τη διάθεση με happy ήχους από όλο το φάσμα της μουσικής και περιποιημένα όπως ποτέ άλλοτε… ευφάνταστα cocktails!»

Και μιας και αναφέραμε τα cocktails... Πρόκειται για ένα προσεγμένο σύνολο δημιουργικών και γευστικών συνδυασμών που καταλήγει σε μια εποχική signature cocktail list- σήμα κατατεθέν του Gaston. Tip: Στον ανανεωμένο κατάλογο του, αναζητήστε, το "Kraken Mojito", την παραλλαγή του γνωστού "Pornstar", to Gin Tree και το "Los Muertos" με τεκίλα Jose Cuervo.

Highlight, τα events που διοργανώνει. Stay tuned!

Καθημερινά από τις 09:00

25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9319454,

www.gastonanthens.com,

Find us on:

Facebook: Gaston

Instagram gaston_nea_smyrni

 

Ροή ειδήσεων

Share