Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέο Ψυχικό: 5 hot spots για να πιεις τον καφέ σου

Σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα

19 Ιανουαρίου 2022 08:38
νεο ψυχικο για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αντίθεση με το Π. Ψυχικό το Νέο Ψυχικό έχει μια ζωντάνια και μαγαζιά όμορφα που μπορείς να επισκεφτείς το πρωί αλλα και όλη την μέρα προκειμένου να απολαύσεις τον καφέ σου. Παρακάτω θα βρεις τα πιο αγαπημένα.

Papillon Bistrot

papillon νεο ψυχικο για καφε

Το Papillon Bistrot φέρνει στο νου κάτι από Παρίσι. Οι ρετρό επιρροές του θα σε κερδίσουν από το πρώτο λεπτό. Το Papillon Bistrot μπορεί να το επισκεφτείς είτε το πρωί για να πιεις τον καφέ σου, είτε για να δειπνήσεις με γκουρμέ επιλογές ή ακόμη και το βράδυ για κοκτέιλ.

El Jiron

el jiron νεο ψυχικο για καφε

Η παλιά μονοκατοικία του ’30 που για χρόνια στέγαζε το Λωτό, από την άνοιξη του 2016 φιλοξενεί το νέο all day στέκι στον hot δρόμο του Νέου Ψυχικού. Ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών στο εσωτερικό με ξύλινα δάπεδα και αρ ντεκό φωτιστικά ενώ τους ζεστούς μήνες η καταπράσινη αυλή με το συντριβάνι και τους καναπέδες με τις πολύχρωμες μαξιλάρες δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι στην εξοχή. Θα καθίσετε από το πρωί για καφέ, θα συνεχίσετε με λατινοαμερικάνικη και ισπανική κουζίνα και θα κλείσετε ιδανικά με κοκτέιλ στο μπαρ.

Dandy

dandy νεο ψυχικο για καφε

Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και gourmet σνακ, μέχρι αργά το βράδυ με εκλεκτά dj sets, εμπνευσμένα cocktails και νόστιμες επιλογές για finger food και σπιτικά γλυκάκια, σίγουρα θα κατακτήσει κι εσάς.

Ο χώρος του, ντυμένος με ανοιχτόχρωμα καφετί τουβλάκια, ντιζαϊνάτες ασπρόμαυρες καρέκλες στο εξωτερικό και μαύρες βελούδινες πολυθρόνες εποχής στο εσωτερικό του, δημιουργεί μια άνετη και οικεία ατμόσφαιρα, με διακριτική πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Kudu Coffee Roasters

kudu νεο ψυχικο για καφε

Εδώ δεν θα πιεις απλώς εκλεκτό καφέ αλλά θα σε μυήσουν και στα μυστικά της τέχνης του καφέ. Άλλωστε, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συλλογή των κόκκων καφέ, στο ψήσιμό τους και στην απόσταξή τους, ώστε να αναδύεται κάθε φορά η μοναδική γεύση και το ξεχωριστό άρωμα της κάθε ποικιλίας. Σε αυτή τη γωνιά με την λιτή αλλά προσεγμένη διακόσμηση, από καφέδες που θα απολαύσετε επί τόπου από τον δεξιοτέχνη barista, θα βρείτε και πολλές προτάσεις για τη δική σας καφετιέρα στο σπίτι.

Gaspar

kudu νεο ψυχικο για καφε

Από την πρώτη στιγμή έγινε το αγαπημένο all day στέκι για ένα multi-culti κοινό, που έρχεται από νωρίς για πρωινό και καφέ δίπλα στις στοίβες βιβλίων, για την γκουρμέ κουζίνα αλλά και για χαλαρωτικό κοκτέιλ μετά το γραφείο ή το βράδυ παρέα με finger food.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share