Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τίνα, 32 ετών: "Έγινα φίλη με την γυναίκα του εραστή μου και φλερτάρω με τον αδερφό της!"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

29 Ιανουαρίου 2020 13:33
Τίνα, 32 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τίνα, 32 ετών, έχει σχέση με παντρεμένο, όμως δεν το ήξερε από την αρχή. Δουλεύουν μαζί σε μία εταιρία. Κάνανε παρέα μέσα στη δουλειά. Μετά από 3 μήνες βγήκαν, ήπιαν και από εκεί αρχίσαν όλα. Έκαναν σχέση και 2 μήνες μετά αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος 8 χρόνια με παιδί. Αποφάσισε να απομακρυνθεί, αλλά τον έβλεπε και στη δουλειά. Πριν από δυο μήνες, έκαναν ένα επαγγελματικό πάρτι στη δουλειά και εκείνος ήρθε με την γυναίκα του. Η Τίνα δεν θεωρεί την γυναίκα του εραστή της εμφανίσιμη. Άρχισε να της μιλάει στο πάρτι και γίνανε φίλες και τώρα μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους. Η γυναίκα του έχει κι έναν αδελφό, μικρότερό της. Έκανε η Τίνα και καλά ότι δείχνει ενδιαφέρον για τον αδερφό της. Έτσι, θα ζηλέψει ο εραστής της και θα την έχει, την Τίνα, κιόλας ανάγκη η γυναίκα του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γωγώ, 34 ετών: "Φλερτάρει με άλλη γυναίκα, θα το πω στο παιδί μας"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γωγώς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γωγώ είναι 34 χρονών. Παντρεύτηκε από έρωτα μικρή και μετά την γέννηση της κόρης της, ο άνδρας της την οδήγησε στην κατάθλιψη εξαιτίας της εγωιστικής συμπεριφοράς του. Ένιωσε μοναξιά κι έτσι ξεκίνησε να γνωρίζει μέσω facebook άλλους άνδρες κρυφά από τον άνδρα της και χωρίς να έχει τύψεις. Ωστόσο, από την στιγμή που ανακάλυψε ότι και ο άντρας της φλερτάρει με άλλη γυναίκα, κλονίστηκε και είναι έτοιμη να το φανερώσει στο παιδί τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιάννα, 31 ετών: "Η κολλητή μου παντρεύεται τον πρώην μου και θα της πω ότι έκανα έρωτα μαζί του πριν λίγες μέρες"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 31χρονη Γιάννα πριν από 10 χρόνια είχε μια σχέση με ένα αγόρι που ξεκίνησε από το λύκειο και μια φίλη από το δημοτικό που έκαναν κολλητή παρέα. Λόγω οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με την οικογένεια της στην Γερμανία και έτσι τους άφησε πίσω. Εκείνος σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται, με την κολλητή της να τον δικαιολογεί, μέχρι που έφτασε στο σημείο να της πει ότι γνώρισε κάποια άλλη. Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Γιάννα κατάλαβε πως οι δυο τους είχαν κάνει σχέση μεταξύ τους και της έλεγαν ψέματα. Εκείνη επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπόρεσε και τον βρήκε και ήρθαν ξανά πολύ κοντά. Για να εκδικηθεί την φίλη της θα της πει ότι έκανε έρωτα μαζί του λίγο πριν παντρευτούν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάτια, 32 ετών: "Τα έχω με τον άνδρα της φίλης μου και μόλις εκείνη μου είπε ότι είναι έγκυος, θέλω να της τα πω όλα"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Κάτια έχει σχέση με τον σύζυγο της καλύτερης της φίλης. Τον άνδρα αυτόν τον ερωτεύτηκε πριν ακόμα παντρευτεί με την κολλητή της. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά όταν η φίλη της πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και συναντιόντουσαν καθημερινά στο νοσοκομείο και έτσι άρχισε η σχέση τους. Πριν λίγο καιρό η φίλη της της εκμυστηρεύτηκε πως είναι έγκυος και τώρα η Κάτια θέλει να της τα αποκαλύψει όλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανθή, 31 ετών: "Τα έχω με τον ανιψιό του άνδρα μου. Διεκδικούν την ίδια περιουσία και τους θέλω και τους δύο"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ανθής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ανθή είναι παντρεμένη 5 χρόνια. Ο σύζυγος της, για κακή της τύχη όπως λέει, είναι ίδιος με τον πατέρα της, είναι εγωιστής και βάζει το σόι του πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Το πρόβλημά της είναι οι δύο του αδερφές, οι οποίες κάνουν κουμάντο στην περιουσία που κληρονόμησαν τα αδέρφια. Η Ανθή έχει κάνει παράλληλη σχέση με τον γιο της μεγαλύτερης αδερφής του άντρα της ο οποίος διεκδικεί και αυτός την περιουσία.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share