Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκό ψυγείου με γκοφρέτες έτοιμο σε 10 λεπτά!

Είναι τέλειο!

9 Δεκεμβρίου 2019 08:55
Γλυκό ψυγείου με γκοφρέτες έτοιμο σε 10 λεπτά!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς την τέλεια συνταγή για γρήγορο γλυκό ψυγείου. Ένα γλυκό που θα έχετε έτοιμο μέσα σε 10 λεπτά.

Αυτό το γλυκό, είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σε περίπτωση, όμως, που δεν θέλετε γκοφρέτες στο γλυκό σας, σας έχουμε γλυκό ψυγείου με πτι μπερ και κρέμα.

Τι θα χρειαστείτε

1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση σοκολάτα
Γάλα και ζάχαρη (η ποσότητα της εκτέλεσης του άνθους αραβοσίτου)
300 gr. γκοφρετίνια εμπορίου με επικάλυψη σοκολάτας
100 gr. τριμμένη κουβερτούρα

Πώς να το ετοιμάσετε

Ετοιμάζουμε την κρέμα από το άνθος αραβοσίτου όπως αναγράφεται στη συσκευασία, τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.

Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη για να μην πιάσει κρούστα και περιμένουμε μισή περίπου ωρίτσα.

Σπάμε τα γκοφρετίνια σε κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, καλύπτοντας τον πάτο.

Ανακατεύουμε την κρέμα με ένα μεγάλο κουτάλι και περιχύνουμε τα γκοφρετίνια μέχρι να καλυφθούν. Ανακατεύουμε ξανά το μείγμα μας για να τα εμποδίσουμε από το να «κάτσουν» στον πάτο.

Πασπαλίζουμε με την τριμμένη κουβερτούρα και το γλυκό μας είναι έτοιμο.

Πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με σοκολάτα Snickers!

Σας βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή. Φτιάξτε αυτό το πανεύκολο και πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με σοκολάτα Snickers!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά για εσάς εύκολες και οικονομικές συνταγές όπως αυτό το πανεύκολο γλυκό ψυγείου που φτιάχνεται με 5 μόνο υλικά!

Συστατικά

3x200 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ σοκολάτα
150 γρ φυστικοβούτυρο
200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
5 γρ ζελατίνη
30+30 ml νερό
1 πακέτο πτι μπερ +100 γρ. βούτυρο

Οδηγίες

Στα θρυμματισμένα μπισκότα βάζουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
Την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το φυστικοβούτυρο.
Την απλώνουμε πάνω από την μους σοκολάτας και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το καραμελωνένο ζαχαρούχο.
Στην ζελατίνη βάζουμε 30 ml κρύο νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Την διαλύουμε σε 30 ml καυτό νερό και την ενσωματώνουμε στην κρέμα καραμέλας.
Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα φυστικοβούτυρο και τα αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
Διακοσμούμε με λιωμένη σοκολάτα, καραμελωμένο ζαχαρούχο, φιστίκια και κομμάτια snickers.

Μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο με αναλυτικά τα βήματα της συνταγής:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share