Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει πρώτη φορά για τη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Κι όμως δεν τα ξέρετε!

24 Απριλίου 2019 12:32
Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει πρώτη φορά για τη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Για την Πάολα, έχουν ειπωθεί τα πάντα. Έρωτες, οικογενειακή ζωή, εγκυμοσύνη, αλλά και... τσιγγάνικη καταγωγή. Έτσι νομίζαμε και εμείς! Ότι τα ξέραμε όλα. Μέχρι που η μητέρα της Ίρινα Καραμήτσιου, η οποία είναι το δεξί χέρι και το άγρυπνο βλέμμα της τραγουδίστριας, μιλάει για πρώτη φορά για όλα!

Για την παιδική ηλικία της διάσημης κόρης της, για το γαμπρό της Φώτη, για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Πάολα στα δεκαέξι της χρόνια, για την πρώτη μέρα που έπιασε μικρόφωνο -στα τέσσερά της-, αλλά και για την επιθυμία της κόρης της να αποκτήσει και άλλα παιδιά. Πρότυπό της; Η Ελένη Βιτάλη, όπως εκμυστηρεύεται σήμερα η μάνα της, κάτι το οποίο η Πάολα κρύβει καλά όπως μας είπε αφού δεν επιθυμεί να φανερώσει το «μεγάλο της μυστικό».

Στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής, η οικογένεια Καραμήτσιου έχει αναπτύξει τη δική της επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο πατέρας της Πάολα, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, τραγουδιστής και εκείνος όπως και η σύζυγός του Ίρινα, με πολύ κόπο κατάφεραν να αναπτύξουν την επιχείρηση και να την κάνουν επικερδή, μετά το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου που διατηρούσαν. Εκεί τραγουδούσαν για να βγάλουν τα προς το ζην, όπως και η Πάολα στην παιδική της ηλικία.

Τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα τα πέρασε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Συκιάς, εκεί όπου σήμερα η οικογένεια έχει αναπτύξει τουριστικά το οικόπεδο στο οποίο παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε όλη η οικογένεια. «Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές» μας λέει η Ίρινα Καραμήτσιου. Όταν της αναφέρουμε αν εκείνη ήταν πιο αυστηρή από τον μπαμπά της, απαντάει: «Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι' αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά».

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η Πάολα έπιασε για πρώτη φορά το μικρόφωνο στα χέρια της, στο μαγαζί που διατηρούσαν οι γονείς της. «Η κόρη πήρε από τη μαμά, γιατί η μαμά ήταν αστέρι. Όπου πηγαίναμε με το σύζυγό μου, η Πάολα ήταν κοντά μας και τραγουδούσε. Τραγουδούσε τα πάντα. Ο άντρας μου έγινε μετά από μένα τραγουδιστής, γιατί και εκείνος ήταν καλλίφωνος», λέει συγκινημένη. Στα χωριά γύρω από τη Συκιά, η Ίρινα και ο Αλέξανδρος Καραμήτσιος είναι πασίγνωστοι. «Εγώ κυρίως ήμουν το πρώτο όνομα. Με ξέρουν και οι πέτρες» λέει με περηφάνια, ενώ για το επώνυμο Φωκά που χρησιμοποιεί η Πάολα, επισημαίνει: «Είναι ψευδώνυμο το Φωκά. Το επώνυμο μας είναι Καραμήτσιου».

«Ήμουν αυστηρή με την εγκυμοσύνη της...»

Σε ηλικία 16 ετών, η Πάολα μένει έγκυος από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της τον Φώτη, ο οποίος παραμένει από τότε δίπλα της σε κάθε βήμα. «Με την Πάολα ήμουν αυστηρή όταν έμεινε έγκυος. Δεν ήθελα να παντρευτεί τόσο νωρίς και να κάνει παιδί. Ήθελα να ξεκινήσει πρώτα την καριέρα της. Της το είπα κι εκείνη μου απαντάει: "Kαι θα αρραβωνιαστώ, και θα παντρευτώ, και παιδί θα κάνω, και καριέρα θα κάνω". Και τα έκανε όλα».

Το πρώτο κέντρο που εμφανίστηκε ήταν το «Γοργόνες και Μάγκες» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, τον Φώτη: «Όταν πρωτογνώρισε το σύζυγό της τον Φώτη, εκείνος είχε πάρει το La Mamounia στη Θεσσαλονίκη. Της είχε κάνει πρόταση λοιπόν να δουλέψει εκεί, ενώ παράλληλα τα είχαν φτιάξει. Εγώ δεν ήξερα ότι είχαν δεσμό. Η Πάολα πήγε στο μαγαζί του και μέσα σε δύο μήνες έγινε πρώτο όνομα», αναφέρει. Μάλιστα δίνει την απάντησή της στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ότι η Πάολα και ο Φώτης έχουν χωρίσει και συνεργάζονται μόνο επαγγελματικά. «Όλα είναι ψέματα. Τα παιδιά είναι μαζί. Μάλιστα θέλει να κάνουν και άλλα παιδιά. Όμως φοβάται μήπως η κόρη της, η Παολίνα, ζηλέψει».

Στο άκουσμα του ονόματος της μονάκριβης εγγονής της, τόσο εκείνη όσο και ο πατέρας της Πάολα, συγκινούνται. «Του παιδιού μας το παιδί είναι δυο φορές παιδί μας» λέει η Ίρινα, ενώ μας πληροφορεί ότι σύντομα θα κατέβει μόνιμα στην Αθήνα και η Παολίνα προκειμένου να είναι συνέχεια δίπλα στη μαμά και τον μπαμπά της.

«Δεν τη βοήθησε κανένας...»

Ρωτάμε την Ίρινα Καραμήτσιου, αν βοήθησε την κόρη της κάποιος από τους μεγάλους Θεσσαλονικείς τραγουδιστές. Η απάντησή της ήταν κοφτή. «Κανένας μα κανένας. Όλα τα έκανε με το σπαθί της και ανέβηκε σκαλί σκαλί. Δεν χτύπησε καμιά πόρτα. Η Πάολα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της. Αν δεν της αρέσει μια κατάσταση, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει».

Επίσης πολλοί συνάδελφοί της αμφισβήτησαν τις φωνητικές δυνατότητες της Πάολα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τραγουδάει μόνο σκυλάδικα». Η απάντηση της μητέρας της είναι οργισμένη. «Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το "σκοτώσει", ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει».

Τα ανέκδοτα τα οποία βομβάρδισαν το διαδίκτυο, δεν έμειναν ασχολίαστα επίσης από την κυρία Ίρινα. «Μας πειράζουν, όπως θα πείραζαν όλο τον κόσμο. Αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Τη ρωτάμε αν η Πάολα με όσα ακούστηκαν από τότε που έγινε πρώτο όνομα, έκλαψε με τα κακοπροαίρετα και πικρόχολα σχόλια. «Όχι. Η Πάολα είναι δυνατή. Αντέχει. Μπορεί να τη δεις να κλάψει με ένα φτωχό παιδί, όχι όμως για τέτοια πράγματα».

«Όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι...»

Η κουβέντα μας για την Πάολα και όλα όσα έχουν ακουστεί δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην καταγωγή της. Δεν είναι λίγα μάλιστα τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι η Πάολα κατάγεται από τσιγγάνικη οικογένεια. Η μητέρα της, χαμογελάει με νόημα. «Όχι, όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι. Απλούστατα όταν τραγουδούσε στο La Μamounia όταν έβγαινε τη λαϊκή ώρα πήγαιναν πάρα πολλοί τσιγγάνοι να την ακούσουν. Όταν την άκουγαν, τρελαίνονταν. Μιλάμε για μεγάλο πάθος. Και εκείνη για να τους ανεβάσει, τους έλεγε "ξαδερφάκια είμαστε, ξαδερφάκια". Από εκεί βγήκε η φήμη».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share