Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η βίλα - παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη!

Διαθέτει ασανσέρ και τελεφερίκ!

1 Ιουνίου 2019 11:33
Αποκλείεται: Αυτή είναι η βίλα - παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη!

Τα πλούτη δεν κρύβονται! Θα μείνετε άναυδοι όταν δείτε τη βίλα-παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους στην χώρα είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη.

Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει λοιπόν ασανσέρ, αλλά και τελεφερίκ δηλαδή μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

Παραμορφώθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Κυριολεκτικά παραμορφωμένος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, πριν καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, ένα σκίτσο στο οποίο είναι τελείως παραμορφωμένος.

Μάλιστα, ο ίδιος αυτοτρολάρεται γράφοντας στη λεζάντα: "Θεός; Κούκλος; Όχι... πείτε! Έτσι με βλέπει ο φίλος μου Μάνος Μειμαράκης που οι καρικατούρες του "σκίζουν"! Δείτε και μόνοι σας την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ξαφνική ανακοίνωση για τον... γάμο του!

Σε μια ξαφνική ανακοίνωση για τον γάμο του, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Μα φυσικά και δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος έκανε μια ανακοίνωση.... αγάπης προς τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία που περπατά χέρι-χέρι με τη σύζυγό του και γράφει στη λεζάντα: "Καλό ξημέρωμα! Να κρατάτε πάντα σφιχτά το χέρι του ανθρώπου σας και να προσπαθείτε όσο μπορείτε να συγχρονίζετε τον βηματισμό σας με τον δικό του...Η ευτυχία είναι στα απλά πράγματα!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share