Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δράμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Έξαλλος ο δημοσιογράφος!

12 Ιουνίου 2019 10:26
Δράμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ποιο είναι το δράμα που έζησε ο Νίκος Χατζηνικολάου; Τι συνέβη;

To παρακάτω άρθρο μιας ιστοσελίδας για τη νυχτερινή έξοδο του εξόργισε τον εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και ουσιαστικά, αποκάλυψε στο facebook περισσότερα από όσα ξέραμε για τον όμιλο του Real.

Το άρθρο του 24wro.com.gr
Εμφανώς σαστισμένος-μουδιασμένος και ίσως και πανικοβλημένος, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει δημοσίως στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, σε δημοσίευμα του 24ωρου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Το εν λόγω ρεπορτάζ του 24ωρου, αφορούσε σε νυχτερινή έξοδο του κ. Χατζηνικολάου μετά της συζύγου του, στο κέντρο όπου τραγουδά ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου – ενώ το άρθρο είχε αναρτηθεί από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 το μεσημέρι – ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων!

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου!

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια κάνουν μια κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, που πήγαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγιερν Μονάχου.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του είναι εκπληκτική.

Έντονη ανησυχία για τον Νίκο Χατζηνικολάου! Η φωτογραφία που μας ανησύχησε!

Μια φωτογραφία που πόσταρε ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανησυχία, όπως και τις προάλλες!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εμφανίστηκε χωρίς... γυαλιά με έντονο ύφος που δείχνει ότι κάτι τον απασχολεί!

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή όπως και το παρακάτω, με έναν φίλο του να τον ρωτάει ποιος τον μάλωσε και έχει αυτό το ύφος!

Δείτε το σχόλιο και την σχετική φωτογραφία:
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share