Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποια Κρίστι; Νέα καλλονή στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου! Τον κάνει να αδιαφορεί για την γυναίκα του

Μια κούκλα!

6 Ιουλίου 2019 10:28
Ποια Κρίστι; Νέα καλλονή στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου! Τον κάνει να αδιαφορεί για την γυναίκα του

O Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας απόλυτα πετυχημένος δημοσιογράφος και εκδότης αλλά πάνω από όλα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

Από την άλλη, ως άνθρωπος των media και χρήστης του Instagram, μερικές φορές κάνει την εξαίρεση και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τον «κόσμο» του. Η τελευταία του ανάρτηση ήταν η πιο γλυκιά απ’ όλες. Η κόρη του, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη είναι 5,5 ετών. Της έχει τεράστια αδυναμία και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η μικρή είναι χωρίς υπερβολή μια κούκλα. Η γυναίκα που κυριολεκτικά τον έχει κάνει να φέρνει σε δεύτερη μοίρα την σύζυγό του και εδώ που το λέμε είναι απόλυτα δικαιολογημένο αυτό!


«Εύα και Snow! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!» είναι το σχόλιο του δημοσιογράφου κάτω από τη φωτογραφία της Εύας με το σκυλάκι της. Έχει κάτι από Μπρόγιερ η μικρή. Μοιάζει στις διάσημες γιαγιάδες της.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ξαφνική απόφαση της γυναίκας του και το σοκ του δημοσιογράφου!

Σοκ έπαθε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μόλις έμαθε για την ξαφνική απόφαση της γυναίκας του!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη αποφάσισαν το 2006 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια θέλησαν να επισφραγίσουν τον έρωτα τους με τρία πανέμορφα παιδάκια.

Ωστόσο, στο σημείο να σας πούμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν ακόμη γιο από τον πρώτο του γάμο!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε την... απόφαση έκπληξη που άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο. Ποια είναι αυτή η απόφαση;

Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι η σύζυγος του παρουσιαστή έχει κάνει το δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, αποφάσισε αρχικά να μη βάλει το δικό της όνομα και δεύτερον να το έχει κλειδωμένο ώστε να μην μπορούν οι θαυμαστές του άνδρα της να την κάνουν follow.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share