Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ολική μεταμόρφωση! Έτσι είναι σήμερα η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό με την Πετρούλα στο Star! (video)

Αγνώριστη!

1 Νοεμβρίου 2019 20:19
Ολική μεταμόρφωση! Έτσι είναι σήμερα η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό με την Πετρούλα στο Star! (video)

Αγνώριστη είναι πλέον η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star μαζί με την Πετρούλα. Θυμάστε τον Βασίλη από τα "Μαύρα μεσάνυχτα"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της στο «Open», η συγκεκριμένη δουλειά την στιγμάτισε αρνητικά. Κούκλος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό. Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος «Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Δείτε πως είναι σήμερα η 59χρονη άτακτη Πίπη φακιδομύτη!

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την άτακτη κοκκινομάλλα Πίπη Φακιδομύτη μεγάλωσε!Ο λόγος για την Ινγκερ Νίλσον, η οποία γεννήθηκε στη Σουηδία στις 5 Μαΐου του 1959! Πως είναι σήμερα;

Δείτε πως είναι και η «Αλέκα» του «Κωνσταντίνου & Ελένης»; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγούδιστρια!

Τώρα πια είναι 58 ετών και φυσικά αγνώριστη.

Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!

Εγκλήματα: Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα (photos)

Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα...

Μπορεί φέτος να κλείνουν 20 χρόνια από την πρεμιέρα των «Εγκλημάτων», οι επαναλήψεις, όμως, εξακολουθούν να δίνουν την εντύπωση πως η λατρεμένη Σωσώ ζει και βασιλεύει!

Από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς ήταν αναμφίβολα εκείνα στα οποία η Σωσώ παρουσιαζόταν ως έγκυος και λίγο αργότερα ως μανούλα (;), με την παρουσία της Γκούντρουν, της νταντάς – Γκεστάπο να μας χαρίζει στιγμές ξεκαρδιστικές.

Η Γερμανίδα Γκούντρουν (ναι, αυτή που έβαζε το τομάρι στην κατάψυξη της Σωσώς και του Αλέκου) στην πραγματικότητα είναι Σουηδή και ονομάζεται Εύα Στυλάντερ.

Απέχει από τα τηλεοπτικά, καθώς προτιμά τις κινηματογραφικές δουλειές και οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο διαδίκτυο να την απεικονίζουν είναι λιγοστές.
Έτσι είναι σήμερα το alter ego της Σωσώς!

Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Αποτελεί την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση! Μπορεί όλοι να ταυτίστηκαν με τον ρόλο της Σωσώς, όμως όλοι οι ρόλοι είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην σειρά!

Ο λόγος για τα "εγκλήματα"! Μια αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, πριν από περίπου 20 χρόνια! Από τότε μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις "σπάνε" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τους ηθοποιούς εκείνους όλοι έχουν μεγαλώσει! Τρεις μάλιστα έχουν φύγει από την ζωή! Σε όλους το μυαλό πηγαίνει στον κυρ Αριστείδη, γνωστό και ως Αθηνόδωρος Προύσαλης! Ο αγαπημένο ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 5 Ιουνίου του 2012, με τον θάνατό του μάλιστα να μην γίνεται γνωστός αμέσως, αλλά μετά από μερικές μέρες!

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυο ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνωρίζατε! Άλλους γιατί απλά δεν θυμόσαστε ότι έπαιξαν στην σειρά και άλλους γιατί ο θάνατός τους δεν έγινε μεγάλος ντόρος! Ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου που σύχναζε ο Αλέκος! Πέθανε στις 04 Νοεμβρίου του 2015!

Ο άλλος είναι ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος έκανε τον ρόλο του κυρ Παντελή και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share