Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η θεαματική "μεταμόρφωση" της Μαρίας Ηλιάκη!

Αγνώριστη!

11 Ιανουαρίου 2020 16:36
Η θεαματική

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια από τις πιο συμπαθείς παρουσίες της ελληνικής showbiz για ένα σωρό λόγους, αρχικά είναι πάντα in fashion με ένα μοναδικά δικό της τρόπο και χωρίς υπερβολές, είναι πανέμορφη, έχει μια υπέροχη αίσθηση τους χιούμορ, δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί και φυσικά τον τελευταίο καιρό δεν κρύβει τον έρωτά της και χαμογελά με όλη της την καρδιά στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η γνωστή παρουσιάστρια πρόσφατα επισκέφθηκε το κομμωτήριο του hair stylist Νικόλα Βιλλιώτη με σκοπό, τι άλλο; Να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της για το οποίο μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram!

Τη θαυμάσαμε, τη ζηλέψαμε, τη χειροκροτήσαμε και τελικά το συμπέρασμά μας είναι ένα... Αυτό το κορίτσι δεν σταματά να ομορφαίνει ποτέ!

Η Μαρία ανανέωσε το καρέ της και το έκανε πιο κοντό, πιο chic, όπως το είδαμε και στις Χρυσές Σφαίρες σε δεκάδες σταρ. Το καρέ βλέπεις είναι η νέα μας εμμονή γιατί πιστεύουμε πως είναι η επιτομή της κομψότητας και αν θεωρείς πως δεν πάει σε όλες κάνεις λάθος. Δεν πάει ένα και μοναδικό καρέ σε όλες αλλά όλες μπορούν να κάνουν ένα καρέ. Συγκεκριμένα, το καρέ της Μαρίας είναι ένα από τα αρκετά κοντά και ευέλικτα που μπορεί να πιαστεί σε μία μικρή αλογοουρά και να δείχνει εξίσου κομψό. Ακόμα, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή!

Το χρώμα τώρα, είναι λίγο πιο ανοιχτό, πιο ginger από άλλες φορές και το βρίσκουμε ότι της πάει –ξεκάθαρα- πολύ. Είναι πιο fun από την σκουρότερη εκδοχή του! Όχι, δεν είναι ένα χρώμα που πολλές μπορούν να υποστηρίξουν αλλά, αν θέλεις και εσύ να γίνεις κοκκινομάλλα, μπορείς να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου ή και να του πας μία φωτογραφία της Μαρίας για έμπνευση χωρίς να περιμένεις όμως μία ακριβή αντιγραφή.

ΑΝ θέλεις να αντιγράψεις κάτι από τη Μαρία, μπορείς να αντιγράψεις το στιλ, το χιούμορ και την ευγένειά της και θα σε λατρέψουμε! Μαράκι you rock!

Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Μαρία Ηλιάκη και δεν φαντάζεστε τι χρώμα έκανε στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, δεν σταματά να μοιράζεστε μαζί μας διάφορες στιγμές της ζωής της.

Μπορεί η ίδια να είναι πολλά χρόνια ορκισμένη ξανθιά, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή! Έβαψε τα μαλλιά της σε χρώμα παστέλ χάλκινο.

Την εντυπωσιακή αλλαγή μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Ηλιάκη: «Μου έπεσε από τον τέταρτο όροφο...» - Δεν το πίστευε! (Βίντεο)

Δύσκολη ήταν η μέρα για την Μαρία Ηλιάκη, καθώς δεν πίστευε αυτό που της συνέβη και συγκεκριμένα μίλησε για μία πτώση από τον τέταρτο όροφο.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το γεγονός στο instagram.

H Mαρία Ηλιάκη είδε το κινητό της να πέφτει από τον τέταρτο όροφο και να διαλύεται, με αποτέλεσμα να μοιραστεί με τους followers στο instagram το περιστατικό που της... μαύρισε τη μέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share