Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μεγάλο δράμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι δύσκολες ώρες!

7 Ιουλίου 2020 12:31
Το μεγάλο δράμα του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο αγαπημένο πρόσωπο του Σπύρου Παπαδόπουλου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας;

Για τη μητέρα του γιου του, την Αθηνά Τσιλύρα που είναι επίσης ηθοποιός και ιδιαίτερα ταλαντούχα μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Με αφορμή τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην «Πνιγμονή», ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Αθηνά Τσιλύρα:

«Η Αθηνά είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου, είναι η μητέρα του γιου μου και την καμάρωσα πολύ σε αυτό το θεατρικό που «κέντησε»» είπε στη real και συνέχισε: «Με συγκίνησε, με συντάραξε, όπως και το κοινό και τους ειδήμονες και τους συναδέλφους μας.

Ο Γιώργος Κιμούλης μου έλεγε πως σπάνια έχει απολαύσει μια τόσο σπουδαία ερμηνεία, μια τόσο πλήρη και άξια ηθοποιό, σε ένα τέτοιο ρεσιτάλ ηθοποιίας».

Πέρασε και εκείνη έναν μεγάλο Γολγοθά με το δικό της πολύ σοβαρό θέμα υγείας, όπως ξέρουμε.

«Πάλεψε όμως κι είναι όρθια, προχωρά μπροστά και καταφέρνει ισχυρές «νίκες», όπως αυτή της «Πνιγμονής». Το θέμα είναι να μάχεσαι, να μην παραδίδεις τα όπλα, να νικάς και να προχωράς. Και την καμαρώνω και γι’ αυτό πάρα πολύ».

Σπύρος Παπαδόπουλος για τη μάχη του με τον καρκίνο: "Μέχρι εδώ ήταν...ήρθε η ώρα"

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον καρκίνο, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη και ήταν άκρως εξομολογητικός.

Ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: «εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα». Διαβάστε την αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον καρκίνο στο Youweekly.gr

Λαμπερός γάμος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και λίγα χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν και έναν κούκλο γιο, ο οποίος είναι η αδυναμία τους.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής, δεν άργησε να βρει την… νέα γυναίκα της ζωής του, αφού εδώ και 4 περίπου χρόνια είναι ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του “Πέτα τη Φριτέζα”, Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έτσι πήραν την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, σύμφωνα με το ciao. Το ίδιο δημοσίευμα λέει, ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που και οι δυο αγαπούν και πολύ συχνά επισκέπτονται ταβερνάκια είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους.

Μάλιστα το δημοσίευμα αυτό του περιοδικού (αρκετά πιο παλιό βέβαια) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου τονίζοντας πως: "ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με την Νικολέτα Κατσαηλίδου, αφού θέλει να είναι δίκαιος με τις γυναίκες της ζωής του".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share