Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Holalla, το καινούργιο fashion eshop!

5 Νοεμβρίου 2019 09:21
Holalla, το καινούργιο fashion eshop!

Ένα νέο Fashioneshop δημιουργήθηκε, με στόχο να σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία onlineshopping! Θα το βρείτε στην διεύθυνση: https://www.holalla.com/

ToHolalla.comδημιουργήθηκε για να προσφέρει στην σύγχρονη Ελληνίδα μοναδικές προτάσεις totallookstyling σε πολύ καλές τιμές!

Η εταιρεία ProgressiveFashionAgency, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή μεγάλων γνωστών fashionbrandsτου εξωτερικού όπως CompaniaFanstastica , WildPony , Goa – Goa , MdM , Minueto , SugarhillBrighton , Pepaloves , TantrendBijoux, επιλέγει για το holalla.com τα καλύτερα και τα παρουσιάζει με ένα μοναδικόfashionτρόπο!

Στο holalla.comθα βρείτε νεανικά, μοντέρνα, θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ . Το holalla.comαπευθύνεται στην Ελληνίδα με στυλ, που αγαπά τη μόδα, θέλει να νιώθει ελκυστική και να απολαμβάνει την θηλυκότητα της κατά την διάρκεια της μέρας αλλά και σε κάθε περίσταση.

Απλά με ένα κλικ στο https://www.holalla.com/ ακολουθήστε μας σε ένα περιπετειώδες ταξίδι μόδας παρέα με τα πιο hotfashionBrands και βιώστε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share