Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρα στα νεφρά; Βάλτε τέλος στην ταλαιπωρία με αυτή την συνταγή!

Δείτε εδώ!

26 Οκτωβρίου 2019 14:42
Πέτρα στα νεφρά; Βάλτε τέλος στην ταλαιπωρία με αυτή την συνταγή!

Έχετε πέτρες στα νεφρά και υποφέρετε από συχνούς πόνους; Σας βρήκαμε την μαγική συνταγή που θα σας απαλλάξει από κάθε πόνο!

Η πρώτη ύλη για το φάρμακο μας είναι πολύ γνωστή, και είναι ένα φυτό που χρησιμοποιούμε όλοι στα φαγητά μας, και είναι ο γνωστός μας μαϊντανός! Προσοχή: Αυτές είναι οι τροφές «δηλητήριο» για τα νεφρά και βρίσκονται σε κάθε σπίτι!

Όσο κι αν δεν το περιμέναμε, ένα ματσάκι με φύλλα από μαϊντανό, 9 ποτήρια καθαρό φιλτραρισμένο νερό, δύο κ.σ. χυμό λεμονιού, δηλαδή χυμό από μισό λεμόνι, και δυο κουταλιές καλό μέλι, είναι όλα κι όλα τα υλικά μας!

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό μας να βράσει. Όταν βράσει το νερό, ρίχνουμε μέσα τα φύλλα τού μαϊντανού μαζί με τα κοτσάνια, και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για δέκα λεπτά με ανοιχτό το καπάκι και σε σιγανή φωτιά.

Βάζουμε και τα κοτσάνια, όταν θέλουμε περισσότερες βιταμίνες.

Στη συνέχεια το σουρώνουμε, και το αφήνουμε να κρυώσει. Σαν κρυώσει προσθέτουμε το μέλι και το λεμόνι, για να έχουμε έτσι μια καλύτερη γεύση. Προσωπικά το δοκίμασα και έχει ωραία γεύση!

Το τσάι μας έτοιμο πλέον, το φυλάμε στο ψυγείο σε γυάλινο μπουκάλι, ή σε γυάλινο βάζο. Το βραστάρι αυτό που είναι σαν τσάι μπορούμε να τα πίνουμε είτε ζεστό είτε κρύο κάθε πρωί νηστικοί, ένα με δυο ποτήρια, και είναι σίγουρο πως θα μας κάνει καλό.

Τα νεφρά μας φιλτράρουν συνεχώς το αίμα μας, και φροντίζουν να αποβάλλουν όλες τις άχρηστες ουσίες και τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα μας, μέσω των ούρων. Όταν πίνουμε λοιπόν από ένα με δυο ποτήρια την ημέρα, τα νεφρά βοηθάνε ώστε να αποβάλλονται τα άλατα, μαζί και τις τοξίνες από τα νεφρά. Έτσι τα νεφρά εκτελούν πλέον καλύτερα την λειτουργία τους. Όταν τα νεφρά καθαρίσουν, τότε αυξάνεται και η ροή και η παραγωγή των ούρων, που έχουν την ικανότητα πλέον να διώξουν σιγά σιγά και την πέτρα.

Ο μαϊντανός περιέχει πολλές βιταμίνες, όπως Κ, Α, C, φυλλικό οξύ, αλλά και σίδηρο, τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία των νεφρών.

Ο μαϊντανός βέβαια έχει και άλλες πολλές ιδιότητες, όπως αντιμικροβιακές, αντιαναιμικές, μηνορραγικές, αντιπηκτικές, αντιυπελιπιδαιμικές, αντιυπερτασικές, διουριτικές, υπογλυκαιμικές, αντιοξειδωτικές, οιστρογονικές κλπ

Είναι καλύτερα να έχουμε φρέσκο μαϊντανό, γιατί έχει όμορφο πρασινοκίτρινο χρώμα και περισσότερες βιταμίνες, αλλά εάν δε έχουμε, μας κάνει και μια ο αποξηραμένος.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος παίρνει ήδη φάρμακα από συνταγή γιατρού για κολικό του νεφρού ή για να διαλύσει η πέτρα που έχει, καλό θα είναι να έχει και μια γνώμη του γιατρού για το τσάι μα, αν πρέπει να το πάρει κι αυτό ταυτόχρονα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις γυναικών με έμμηνο ρύση, ή σε περιπτώσεις άμβλωσης, όπου και εδώ θα πρέπει να αποφεύγεται το τσάι του μαϊντανού.

Θα πρόσθετα εγώ, ότι και σε άλλες περιπτώσεις όπου η βιταμίνη Α που περιέχει ο μαϊντανός, επειδή επηρεάζει την πήξη του αίματος κλπ, καλό είναι να ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας ανάλογα την πάθηση μας.

Με αυτό το μείγμα μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό προσώπου με βαμβάκι, και το αποτέλεσμα θα είναι να μας προσφέρει ομορφιά, αλλά παράλληλα να μας ξεκουράζει και τα μάτια!

Μια άλλη παλιά Γαλιανή συνταγή για να ρίξουμε την πέτρα

Έχουμε φτιάξει 10 ποτήρια χυμό μαϊντανού, έχουμε και δέκα ποτήρια χυμό φρέσκο λεμόνι, και δέκα αυγά αλλά όχι του εμπορίου, αλλά ντόπια.Εδώ όμως ο χυμός μαϊντανού δεν βγαίνει με βράσιμο. Το ζουμί μαϊντανού βγαίνει σε μούλτι ή σε αποχυμωτή, όπου τον αλέθουμε, και στη συνέχεια τον στύβουμε μέσα σε τούλι, ώστε να βγει όλο το ζουμί. Χρειάζεται βέβαια αρκετός μαϊντανός.

Τα βάζουμε όλα αυτά σε μια γυάλινη πιατέλα και τα αφήνουμε για 24 ώρες και δεν τα βράζουμε.

Κανονικά τα τσόφλια θα έχουν διαλυθεί λόγω της οξύτητας του λεμονιού. Το μείγμα μας το σουρώνουμε και το βάζουμε σε μπουκάλια όπου το διατηρούμε δροσερό στο ψυγείο μας. Αν θέλουμε βέβαια κάνουμε και τη μισή ποσότητα υλικών, ή όση θέλουμε. Μπορούμε και με ένα ποτήρι χυμό μαϊντανού, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και ένα αυγό αν θέλουμε να πειραματιστούμε.

Τεράστιο επίτευγμα: Η τεχνητή νοημοσύνη θα προβλέπει την οξεία νεφρική βλάβη!

Κάθε πρωί μισή ώρα πριν το πρωινό μας, ανακινούμε το μπουκάλι, και πίνουμε από ένα ποτηράκι της ρακής.

Η συνταγή αυτή εγγυάται από ότι μας λένε ικανοποιητικά αποτελέσματα, μέχρι που είναι σε θέση να εξαλείψει τελείως την πέτρα!.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share