Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Άναψαν τα αίματα στην πρώτη ψηφοφορία για αποχώρηση!

Ατάκες "φωτιά"!

21 Φεβρουαρίου 2020 23:02
MasterChef 4: Άναψαν τα αίματα στην πρώτη ψηφοφορία για αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιές άναψε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση του φετινού ριάλιτι μαγειρικής MasterChef! Οι ατάκες που ακούστηκα από τους παίκτες ήταν κυριολεκτικά βόμβα, δεν ήταν όμως η πρώτη φορά καθώς οι ατάκες της Κατερίνας είναι πάντα "αιχμηρές", δείτε εδώ όσα είπε σε προηγούμενες δηλώσεις της.

Μετά την υπόδειξη του Ηλία ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιώργος, κάτι για το οποίο και ο ίδιος τόνισε πως δεν του κάνει εντύπωση λέγοντας, «Είναι η δεύτερη φορά που είμαι υποψήφιος, έχω πάθει πλέον ανοσία».

Ωστόσο τα σχόλια έπεσαν βροχή όταν άρχισε η διαδικασία της ψηφοφορίας που είχε ως εξής: Ο Γιώργος Λασκαρίδης ψήφισε τη Φωτεινή και τον Κωνσταντίνο. Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ψήφισε τον Ηλία και τον Θεοχάρη Βιγλάκη. Η Φωτεινή ψήφισε τον Ηλία και τον Θεοχάρη Βιγλάκη. Ο Κώστας Νταλιάνης ψήφισε τον Ιωάννη Χαραλάμπους και την Φωτεινή. Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος τον Ιωάννη και την Φωτεινή Ζοσιμίδου. Ο Θεοχάρης ψήφισε την Φωτεινή και τον Κωνσταντίνο, ενώ ο Ηλίας ως αρχηγός ψήφισε τον Κωνσταντίνο.

Λίγο πριν την αποχώρηση του παίκτη δείτε τα ευτράπελα που σημειώθηκαν στο Masterchef

Από όλα είδαμε να έχει και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef που έχει επιστρέψει με μεγάλη επιτυχία με τον τέταρτο κύκλο, μέσα από την συχνότητα του STAR. Μερικά από τα Highlights, ήταν τα πισώπλατα «μαχαίρια» των παικτών, τα κλάματα της Μαρλέν, αλλά και στο τέλος την ομάδα που έχασε την δοκιμασία ασυλίας και εκείνη που κέρδισε.

Στο STAR καθημερινά οι τρεις κριτές του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς κάνουν μαθήματα στους 22 επίδοξους μάγειρες, με σκοπό να βγει και φέτος ο επόμενος Έλληνας master chef.

Αρχικά είδαμε στο πλατό να βγαίνουν κυριολεκτικά «μαχαίρια»
"Πανικός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια κυριολεκτικά! Την ώρα του συμβουλίου για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον χθεσινό διαγωνισμό φαίνεται πως οι παίκτες εξέφρασαν την γνώμη τους με ακραίο τρόπο.

Αρχικά η Κατερίνα αποκάλυψε πως το βράδυ στο σπίτι πολλοί την κατηγόρησαν ότι διάλεξε τους αρχηγούς των ομάδων βάση στρατηγικής, ενώ ο Διονύσης Πρώιος χαρακτήρισε το σπίτι κοτέτσι.

Ενώ και η Ηλιάνα δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκεια μέσα της, ακολουθώντας μια ένταση με την Μάρλεν Γρυντάκη. Τότε ήταν που ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε με τις συμπεριφορές τους και είπε χαρακτηριστικά, «Της μικρής της π@@@ της φταίνε οι τρίχες».

 

Ροή ειδήσεων

Share