Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόρτο Ράφτη: Ο επίγειος παράδεισος της Αττικής που τον χειμώνα η Αστυνομία επιτρέπει να μετατρέπεται σε άνδρο των Ρομά!

Η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα ληστειών τους τελευταίους μήνες περιφρουρείται από ΕΝΑΝ αστυνομικό!

1 Μαρτίου 2019 21:07
Πόρτο Ράφτη: Ο επίγειος παράδεισος της Αττικής που τον χειμώνα η Αστυνομία επιτρέπει να μετατρέπεται σε άνδρο των Ρομά!

Πόρτο Ράφτη: Ένας επίγειος παράδεισος και ιδανικός προορισμός για κάθε κάτοικο της Αθήνας! Καλοκαιράκι, παραλία, βουτιές και διασκέδαση στον πιο δημοφιλή προορισμό στην Αττική!

Ένας επίγειος παράδεισος, ένα βήμα από την Αθήνα και μια ανάσα από το αεροδρόμιο "Ελευθερίος Βενιζέλος" που τον χειμώνα η Αστυνομία αφήνει απροστάτευτο!

Οι καταγγελίες χιλιάδες! Κάθε χειμώνα το ίδιο τροπάριο όμως φέτος το κακό έχει παραγίνει! Κάτοικοι που ξυπνούν και δεν βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους, επιχειρηματίες που πάνε να ανοίξουν τα περίπτερά τους και δεν βρίσκουν ούτε τσίχλες! ΑΤΜ ανατινάζονται, σούπερ μάρκετ ανοίγουν και μετά τα μεσάνυχτα αλλά όχι για ψώνια! Η εγκληματικότητα έχει βαρέσει κόκκινο, οι κάμερες καταγράφουν, η Αστυνομία τους εντοπίζει αλλά δεν τους καλεί καν για κατάθεση!

Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες Ρομά! Το άνδρο των Ρομά από το Κορωπί τις νυχτερινές ώρες μετακομίζει στο Πόρτο Ράφτη και η Αστυνομία απλά παρατηρεί! Τους τρέμει και το δείχνει με κάθε τρόπο! Την γλεντάνε μέχρι και οι... γύφτοι! Αξιοσημείωτο! Χτυπάνε ΠΑΝΤΑ νύχτα με κακοκαιρία! Έχουν καταλάβει ότι τα παλικάρια μας δεν θα βγουν καν για περιπολεία μέσα στις βροχή και θα ξεκουράσουν το κορμάκι τους στα ζεστά! Αλλά και κακοκαιρία να μην έχει θα απολαύσουν το κεφαδάκι τους σε κανά "Γρηγόρη"!

Το μόνο που γνωρίζει καλά να κάνει η Αστυνομία στην συγκεκριμένη περιοχή είναι το καλοκαίρι να την "στήνει" στην μεγάλη Λεωφόρο, λίγο πριν μπεις στο Πόρτο Ράφτη, όπου η Τροχαία έχει βάλει διπλή διαχωριστική γραμμή σε ευθεία που ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα απλά για να κόβει κλήσεις σε προσπεράσεις! Κλήσεις που αγγίζουν τα 1.000 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για μήνες! Στους Ρομά μπροστά όμως σούζα!

Σε ένα κράτος μπουρδέλο, η Αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα στο Πόρτο Ράφτη! Στην περιοχή με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα τους τελευταίους μήνες στην Αττική το Αστυνομικό Τμήμα διαθέτει ΕΝΑΝ αστυνομικό βάρδιας! Δυστυχώς οι πολιτές πρέπει να προστατέψουν τα πάντα μόνοι τους!

Y.Γ.: Το παρακάτω βίντεο είναι από ληστεία στο σούπερ μάρκετ "Γέγος" τα ξημερώματα της Πέμπτης!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share