Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παγκράτι: Ανατινάχτηκε ΑΤΜ, καταστράφηκαν γύρω μαγαζιά!

Τι συνέβη;

18 Απριλίου 2019 07:39
Παγκράτι: Ανατινάχτηκε ΑΤΜ, καταστράφηκαν γύρω μαγαζιά!

Σε κεντρικότατο δρόμο στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στην οδό Φιλολάου, σημειώθηκε έκρηξη σε ΑΤΜ. Η έκρηξη έγινε τα ξημερώματα και η αστυνομία ψάχνει να δει τι έγινε.

Από την ανατίναξη καταστράφηκε το ΑΤΜ όμως υπέστη σοβαρότατες καταστροφές ένα κατάστημα που στεγάζεται ακριβώς δίπλα του.

Πρόκειται για ένα κρεοπωλείο το οποίο έχει υποστεί με μεγάλη καταστροφή, ενώ το περιστατικό λαμβάνει χώρα μόλις λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, που το κατάστημα παραδοσιακά έχει δουλειά.

Οι δράστες αποχώρησαν με τα χρήματα, από την ανατίναξη δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ όπως αναφέρει η αστυνομία η ζημιά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη μιας και ακριβώς δίπλα από το ΑΤΜ υπάρχουν σωλήνες φυσικού αερίου.


Τρόμος στο Δρομοκαΐτειο: Για τρίτη φορά ανατίναξαν ΑΤΜ!

Για τρίτη φορά ανατίναξαν ΑΤΜ στο Δρομοκαΐτειο και τρόμο έχουν σπείρει στους εργαζομένους αυτές οι συχνές επιθέσεις!

Θρασύτητη ληστεία σημειώθηκε στις 16.30 περίπου μέσα στους χώρους του Δρομοκαΐτειου, όταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε φορτηγάκι ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό, αυτή είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο περιστατικό και στην προκειμένη περίπτωση κινδύνεψαν και φύλακες του Δρομοκαΐτειου, ενώ οι εργαζόμενοι εκφράζουν πλέον, ανοιχτά, φόβο για την ασφάλειά τους.

Να σας θυμίσουμε: Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε κρεοπωλείο! Έφυγαν με τα χρήματα οι δράστες

Παλλήνη: Έκρηξη σε ΑΤΜ!

Το ΑΤΜ που έγινε στόχος αγνώστων βρισκόταν στο 1ο χλμ. της λεωφόρου Παλλήνης-Ανθούσας κοντά στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ.

Σύμφωνα με τον φύλακα του αμαξοστασίου της ΟΣΥ, οι δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και ήταν οπλισμένοι.

Να σας θυμίσουμε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Eλευσίνα: Έκρηξη σε ATM!

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή με αποτέλεσμα το ΑΤΜ να καταστραφεί ολοσχερώς και οι αστυνομικοί να μην μπορούν, μέχρι στιγμής, να διακριβώσουν αν οι άγνωστοι πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Εντωμεταξύ η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες να έβαλαν φωτιά στο όχημα με το οποίο διέφυγαν κάθως όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική!

Συναγερμός στο Δήλεσι: Ανατίναξαν ΑΤΜ και πήραν πάνω από 50.000 ευρώ!

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην περιοχή της Αρτέμιδας σημειώθηκε τα ξημερώματα (4:15) της Τετάρτης 6/2.

Το ΑΤΜ βρισκόταν σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ, επί της λεωφόρου Βραυρώνος 15, με τους δράστες να διαφεύγουν με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share