Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μαύρη Μ.Παρασκεύη για την Ν.Αφρική: Κατάρρευση εκκλησίας, 13 νεκροί!

Τι συνέβη;

19 Απριλίου 2019 14:20
Μαύρη Μ.Παρασκεύη για την Ν.Αφρική: Κατάρρευση εκκλησίας, 13 νεκροί!

Τραγικές στιγμές στη Νότια Αφρική όπου εκκλησία κατερρευσε και πλάκωσε πολλούς ανθρώπους. Ήταν όλοι τους πιστοί που είχαν παει στην λειτουργία καθώς σήμερα για τους καθολικούς είναι Μεγάλη Παρασκευή.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε ναό της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας στην περιοχή Ντλανγκούμπο της επαρχίας KwaZulu Natal της Νότιας Αφρικής, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Ο ναός κατέρρευσε λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων στα βόρεια τμήματα της επαρχίας. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό ενώ καλούν τους οδηγούς να προσέχουν ιδιαίτερα καθώς κινούνται στους δρόμους, και να αποφεύγουν να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης ή να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες καθώς την περίοδο του Πάσχα είναι πολύ συχνά τα τροχαία.


Τραγωδία στη Νότια Αφρική: Τρεις μαθητές νεκροί και πέντε σε κρίσιμη κατάσταση!

Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα πέντε νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά από κατάρρευση πεζογέφυρας στη Νότια Αφρική. Η πεζογέφυρα συνέδεε αίθουσες ανάμεσα στα δύο κτίρια που στεγάζουν το σχολείο και χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από εκατοντάδες παιδιά που φοιτούν στο σχολικό συγκρότημα.

Η τραγωδία συνέβη στην πόλη Vanderbijlpark, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 40 μιλίων από το Γιοχάνεσμπουργκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share