Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aφέθηκε ελεύθερος ο ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

Τι δήλωσε;

24 Απριλίου 2019 11:24
Aφέθηκε ελεύθερος ο ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

Ο ζωγράφος που συνελήφθη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανήλικων κοριτσιών εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποκαταστήσει τη φήμη του,ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο 40χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία ανήλικη ότι τη φωτογράφιζε άλλοτε γυμνή και άλλοτε με σέξι εσώρουχα.

Ο ίδιος απολογούμενος μίλησε για καλλιτεχνικό πρότζεκτ του οποίου η φωτογράφιση ήταν ένα στάδιο και ότι η κοπέλα του απέκρυψε ότι δεν είχε κλείσει τα 18 χρόνια, όταν του ζήτησε να τη φωτογραφίσει.


Μετά την απόφαση του ανακριτή ο ζωγράφος ανέφερε σε δηλώσεις του “δεν θα τελειώσει έτσι αυτό, η ξεφτίλα είναι άνευ προηγουμένου” και συμπλήρωσε ότι από αυτήν την περιπέτεια έχει καταστραφεί η καριέρα του.

Η ίδια κοπέλα κατήγγειλε και τον 67χρονο “ροκά” μαζί με τη 40χρονη σύντροφό του ότι την παρέσυραν σε γυμνές φωτογραφίσεις, τις οποίες προωθούσαν σε κύκλωμα παιδόφιλων. Άλλωστε στο σπίτι του 67χρονου βρέθηκε πλούσιο πορνογραφικό υλικό με ανήλικες.

Σάλος στην Αττική: Ζωγράφος και μουσικός σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

Ανατριχίλα δημιουργεί η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που έγινε γνωστή. 3 άτομα με περίτεχνο τρόπο προσέγγιζαν ανήλικα κορίτσια. Ανάμεσα στα τρία άτομα που συνέλαβε η αστυνομία είναι και ένας ζωγράφος.

Ο ζωγράφος έδινε υποσχέσεις για διεθνή καριέρα στα ανήλικα κορίτσια.Δεν δρούσε μόνος, μαζί ήταν έναν 67χρονο και μία 40χρονη

Η 40χρονη «ψάρευε» τα θύματα σε σταθμούς Μετρό και άλλα σημεία (καφετέριες, μπαρ κλπ) και εν συνεχεία αφού προσέλκυε τα θύματα υποσχόταν καριέρα στο μόντελινγκ και στον κινηματογράφο, ζητώντας πρώτα να φωτογραφηθούν με εσώρουχα ή σε ερωτικές λήψεις με διάφορα αξεσουάρ ως απαιτούμενη προϋπόθεση για να ανελιχθούν.

Το ζευγάρι και ο 40χρονος μάλιστα είχαν ένα κοινό θύμα, μια 17χρονη. Μάλιστα, στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν 1.000 ψηφιακές φωτογραφίες από περίπου 10 ανήλικες. Παράλληλα, ζητούσαν από τα θύματα να φέρουν και φίλες τους.

Η ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την παραγωγή, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και κατόπιν διερεύνησης καταγγελιών, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενέργησε στις 17-4-2019, με την παρουσία της Εισαγγελέως Ανηλίκων, έρευνες σε τρεις (3) χώρους, στους οποίους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (δύο άνδρες ηλικίας 40 και 67 ετών και γυναίκα ηλικίας 40 ετών) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων. Επιπρόσθετα ο 40χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια και με την υπόσχεση "ανάδειξης" και "προώθησής" τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε "ειδική" φωτογράφιση.

Από τις έρευνες στους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, φωτογραφικές μηχανές, φορητός Η/Υ, tablet και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα. Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους (9,1) γραμμαρίων, δύο (2) σπαθιά, δύο (2) ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των (6.600) ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share