Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σας αφορά: Σε ποιές περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα και αύριο;

Δείτε συγκεκριμένα!

22 Μαΐου 2019 09:42
Σας αφορά: Σε ποιές περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα και αύριο;

Κλειστά παραμένουν σήμερα και αύριο σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ηλείας μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα των ημερών.

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε τρεις δήμους της Ηλείας, μετά το σεισμό των 4,4 ρίχτερ στην Ανδραβίδα, το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα όλα τα σχολεία στους δήμους Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας.

Όπως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, σήμερα κλιμάκιο μηχανικών από τη γενική διεύθυνση αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών του υπουργείου Υποδομών θα επισκεφθεί την περιοχή, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο όσων κτιρίων έχουν υποστεί ζημιές.

Ακόμη, σύμφωνα με την περιφέρεια, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου συζητήθηκε και το ζήτημα των μαθητών που πρόκειται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις, σε σχέση με την αναστάτωση που προκαλείται εξαιτίας των σεισμών και ως εκ τούτου εξετάζεται η δυνατότητα παρέμβασης του υπουργείου Παιδείας.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που έκανε ο Ευθύμιος Λέκκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «εκείνο το οποίο τόνισα στους κατοίκους είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος κίνδυνος στην περιοχή και οι πιθανότητες να εξελιχθεί το φαινόμενο αρνητικά είναι πάρα πολύ μικρές».

Δυνατός σεισμός στην Ηλεία!

Νέος σεισμός στην Ηλεία, πολύ κοντά στην Κυλλήνη. Στα 4,4 Ρίχτερ το μέγεθος του σεισμού σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις...

Ο νέος σεισμός στην Ηλεία σημειώθηκε στις 11.58, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Κυλλήνης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εκλογές 2019: Ποιές μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία;

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Κρήτη!

Σεισμός ταρακούνησε την Πύλο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share