Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ο πλέον γνωστός Έλληνας δικηγόρος!

Ανείπωτη θλίψη!

24 Ιουνίου 2019 08:59
Είδηση σοκ: Πέθανε ο πλέον γνωστός Έλληνας δικηγόρος!

Ένας από τους πλέον μάχιμους δικηγόρους, που αναλάμβανε μεταξύ άλλων και δίκες που πήγαιναν... κόντρα στο ρεύμα, έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον Φραγκίσκο Ραγκούση. Ο διακεκριμένος ποινικολόγος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

O Φραγκίσκος Ραγκούσης συμμετείχε σχεδόν στο σύνολο των μεγάλων ποινικών υποθέσεων εδώ και δεκαετίες στα δικαστήρια της χώρας. Υπήρξε συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών από πράκτορες σε ελληνικό έδαφος και ενώ η Ελλάδα... βρισκόταν σε ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το 2006 ο κ. Ραγκούσης είχε ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή, προκειμένου να αναδειχθούν οι πολιτικές ευθύνες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ήταν συνήγορος επίσης του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ έχει υπερασπιστεί και τον Νίκο Ρωμανό.

Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε ο Μάκης Τσαμκόσογλου!

Μια θλιβερή και αναπάντεχη είδηση ανακοίνωσαν από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Mother Of Millions.

Ο Μάκης Τσαμκόσογλου, κιμπορντίστας της μπάντας και χαρισματικός μουσικός, δεν είναι πια στη ζωή, όπως γνωστοποίησαν οι Έλληνες prog rockers.

«Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει. Όποιος θέλει να στηρίξει συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 16:00» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ασύλληπτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 20χρονο παλικάρι πήγε για το κυριακάτικο μπάνιο και πνίγηκε στην θάλασσα!

Νεκρός βρέθηκε στο Πόρτο Ράφτη το βράδυ της Κυριακής 20χρονος άνδρας που κολυμπούσε σε παραλία της περιοχής και ο οποίος αγνοούνταν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Αυλακίου» στο Πόρτο Ράφτη. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικά σκάφη του λιμενικού, αλλά και το ιδιωτικό ερασιτεχνικό σκάφος «Ταξιάρχης», στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής. Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share