Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού: Δείτε πως έχασε το πλοίο στο παρά πέντε για την Αστυπάλαια! (Video)

Βραβείο γκαντεμιάς!

9 Αυγούστου 2019 10:43
Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού: Δείτε πως έχασε το πλοίο στο παρά πέντε για την Αστυπάλαια! (Video)

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο, με αποτέλεσμα να επικρατεί πανδαιμόνιο στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Πανικός είχε προκληθεί πριν λίγες μέρες σε λεωφορείο της Λάρισας. Ανάστατοι οι επιβάτες κατέβαιναν άρον-άρον

Αυξημένη είναι κίνηση στους δρόμους και πολλοί έχασαν το πλοίο που θα τους πήγαινε στον προορισμό των διακοπών τους. Ο ΣΚΑΪ κατέγραψε τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης βλέπει το πλοίο να απομακρύνεται μπροστά στα μάτια του.

Το πλοίο έχει γεμίσει επιβάτες και αυτοκίνητα και έχει σηκώσει τον καταπέλτη και ξεκινά το ταξίδι του. Κάποιος ειδοποιεί ότι έχει μείνει έξω ένα αυτοκίνητο και τέσσερις επιβάτες και ξαφνικά το πλοίο γυρίζει για να τους πάρει. Υπάρχει όμως και ο άτυχος της υπόθεσης. Την ώρα που επιβιβάζονται στο πλοίο οι κοπέλες και το αυτοκίνητο φτάνει ένα ταξί σχεδόν ξυστά στον καταπέλτη. Βγαίνει ένας νεαρός και μόλις πάει να επιβιβαστεί στο πλοίο, ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται.

Απογοητευμένος ο νεαρός παραπονιέται που έχασε το πλοίο με προορισμό την Αστυπάλαια.

Η αεροπορική που φρίκαρε τους επιβάτες - Το σκοτεινό μήνυμα που έγραφαν χαρτοπετσέτες (photo)

Aεροπορική εταιρεία κατάφερε να προκαλέσει ερωτηματικά και να φρικάρει ορισμένους επιβάτες με το μήνυμα που είχε στις χαρτοπετσέτες της. Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: Η σύγκρουση δύο Boeing που έστειλε στον θάνατο 583 ανθρώπους!

Ο καθένας, όταν διαβάζει ένα μήνυμα το ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο, και αυτό συνέβη στην περίπτωση των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Το μήνυμα της εταιρείας έγινε viral καθώς μπορούσε να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Μία επιβάτις ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της χαρτοπετσέτας γράφοντας: «Αυτό δυστυχώς μπορεί εύκολα να διαβαστεί λάθος». Το μήνυμα σημείωνε: «The world is better with you out in it».

Ορισμένοι, σύμφωνα με το Insider, το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο ως «ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς εσένα μέσα σε αυτόν»! Προφανώς η αεροπορική εταιρεία με αυτό το μήνυμα θέλει να παρακινήσει τους επιβάτες της να ταξιδέψουν περισσότερο, ωστόσο, αυτό που κατάφερε είναι να γίνει viral. «Δεν θα λείψεις σε κανέναν», «προσοχή! Οι χαρτοπετσέτες μπορεί να προκαλέσουν άγχος», είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έγραψαν χρήστες του Twitter κάνοντας φώτοσοπ στη φωτογραφία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share