Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του!

Άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα!

9 Σεπτεμβρίου 2019 08:55
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09), ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στον Βόλο. Ποια είναι η αιτία θανάτου του;

Ο άτυχος τραγουδοποιός, τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τη συναυλία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, διέμενε στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε.

Σήμερα, τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύκτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξη ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αναφέρει πως «Είχα καπνίσει τα πάντα και αισθάνθηκα μια ανάγκη να... ».

Πέθανε ο Τάκης Φύτρος!

Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ο Τάκης Φύτρος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Πέθανε ο Βασίλης Ασουκίδης!

Ο Τάκης Φύτρος είχε εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, δίπλα στην Καίτη Γκρέυ, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Μπέμπα Μπλανς και την Άννα Χρυσάφη.

Το 1988 άνοιξε δικό του μαγαζί, στη Βάρη, το οποίο για μια δεκαετία, γνώρισε μεγάλες δόξες. Δεν ήταν τυχαίο ότι τον αποκαλούσαν η «Δύναμη της Βάρης».

Το μεγάλο του σουξέ ήταν το: «Τα λεφτά σε κάνουν μάγκα».

Πέθανε ο Γεώργιος Κουκουσούλης!

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Γεώργιος Ιωανν. Κουκουσούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 08/09 και ώρα 6.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων .

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγο Αθηνά Κουκουσούλη, τα παιδιά Φωτεινή Κουκουσούλη και Χρήστο Γκιοβέ, Βασιλική Κουκουσούλη, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων , την Κυριακή 8 - 9 - 2019 και ώρα 5.00μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων .

«Βουτιά» θανάτου για γυναίκα στη Θεσσαλονίκη!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί μια ηλικιωμένη γυναίκα, στην οδό Αμαλίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σοκ: 23χρονη έκανε yoga στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 6ο όροφο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 83χρονη, έπεσε στο κενό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Οι συνθήκες πτώσεις της άτυχης γυναίκας μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Πέθανε από ένα απλό... σπάσιμο ποδιού!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share