Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! (photos)

Ήταν μόλις 25 χρονών!

14 Οκτωβρίου 2019 14:29
Σοκ! Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! (photos)

Η αστυνομία της Σεούλ, επιβεβαίωσε ότι η 25χρονη σταρ της Κ-Pop Σούλι βρέθηκε από το μάνατζέρ της νεκρή, στο σπίτι της λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας. Σοκ! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (photos-video)

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου της νεαρής τραγουδίστριας και δεν αποκλείει την πιθανότητα της αυτοκτονίας. ΗΣούλι, η οποία έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ήταν παλιότερα μέλος του συγκροτήματος F(x), από το οποίο αποχώρησε το 2015 για να κάνει σόλο καριέρα.

Η Σούλι, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Τσόι Γιν Ρι, ήταν πολύ φίλη με τον επίσης σταρ της K-pop, Jonghyun, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στα 27 του.

Η Σούλι ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Είχε εμπλακεί και στο λεγόμενο σκάνδαλο των «σουτιέν», δείχνοντας αρκετές φορές το γυμνό της στήθος στο Instagram.

Οι πρώτες τέτοιου είδους φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της στο Instagram το Μάιο του 2016, προκαλώντας σάλο και κάνοντας πολλούς να της επιτεθούν. Τον περασμένο μήνα, το στήθος της αποκαλύφθηκε και πάλι, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού stream στο ‎Instagram και πάλι έγινε χαμός στη συντηρητική νότια Κορέα.

Πέθανε ο Γεώργιος Πιστιόλας!

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ», το 1996.

Εκεί υποδύθηκε την αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος).

Σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο αγαπημένος πατέρας της, Γιώργος Πιστιόλας, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Πιστιόλας

Απεβίωσε σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ο Γεώργιος Πιστιόλας, εκ των ιδρυτών της Agrinο-EΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, το 1930 και ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας.

Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ και ασχολήθηκε -συνεργαζόμενος με τους δυο αδερφούς του, Ευστράτιο και Ευθύμιο- με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.

Το 1969 προχώρησαν στην τυποποίηση του προϊόντος στην πρωτοποριακή για την εποχή χάρτινη συσκευασία, κυρίαρχη ως τις μέρες μας, με το γνωστό στο πανελλήνιο, όνομα «AGRINO». Τη δεκαετία του ‘80 με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών της ελληνικής γης, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας ήταν πρόεδρος της AGRINO για σχεδόν τρείς δεκαετίες στη διάρκεια των οποίων ανέπτυξε παράλληλα έντονη κοινωνική και επιμελητηριακή δράση. Αποτέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από την δεκαετία του 1960, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 1983 έως το 2002 και για σειρά ετών, αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος. Επί των ημερών του το Επιμελητήριο απέκτησε νέα γραφεία στο Αγρίνιο και ιδρύθηκε παράρτημα στην Ναύπακτο. Επίσης, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.

Μαζί με την σύζυγο του, Αίγλη Πιστιόλα που πρόσφατα έφυγε από την ζωή, απέκτησε 2 κόρες την Λουκία και την Βασιλική, νυν αντιπρόεδρο της εταιρίας, και 4 εγγόνια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share