Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Φωτιά στα Άνω Λιόσια! (Video)

Στον οικισμό Γεννηματά!

23 Οκτωβρίου 2019 22:43
Συναγερμός: Φωτιά στα Άνω Λιόσια! (Video)

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό Γεννηματά στα Άνω Λιόσια. Φωτιά στη Μεσσηνία!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε έκταση όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτίρια, δυνάμωσε πολύ γρήγορα φθάνοντας κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού, ωστόσο η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Θεσσαλονίκη: Έδωσαν μάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης!

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Κυριακής σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς!

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην αυλή του εργοστασίου, όπου φυλάσσονται τεράστιες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών.

Οι φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά είχαν τυλίξει ένα βουνό από καλώδια και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Λόγω της φύσης των υλικών που καίγονταν το πυροσβεστικό έργο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή.

Δεν επεκτάθηκε η φωτιά από το εργοστάσιο ατη Θεσσαλονίκη! Από την πρώτη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις περικύκλωσαν τις φλόγες, εξαλείφοντας τον κίνδυνο επέκτασης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας ανακύκλωσης.

Στην κατάσβεση πήραν μέρος 16 πυροσβέστες με 7 υδροφόρα οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτη την ώρα η φωτιά είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Κορωπί: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε εταιρεία στη λεωφόρο Βάρης!

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε εταιρεία στη λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου, στο Κορωπί Αττικής.

Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Όπως θα δείτε παρακάτω από την φωτιά μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε κατοίκους και περαστικούς!

Τραγωδία: Εικόνες από τεράστια πυρκαγιά που καίει σπίτια!

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις. Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Sylmar του Λος Άντζελες και ήδη έχει κάψει τα πρώτα κτίρια!

Διαβάστε και αυτό: Σοκ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Καλλιμάρμαρο! (Video)

Η δασική πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες αλλά γρήγορα εξελίχθηκε και έφτασε στην πόλη.

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις.

Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και αναφέρουν ότι τα καταφύγια για περιπτώσεις πυρκαγιάς είναι ανοιχτά.

Προληπτικές αλλά πολύωρες διακοπές ρεύματος γίνονται εδώ και μέρες σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα φωτιάς ή η εξάπλωση των ήδη υπαρχουσών δασικών πυρκαγιών - οι γραμμές υψηλής τάσης είχαν προκαλέσει πέρυσι την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Κηφισίας!

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισίας το απόγευμα του Σαββάτου. Φωτιά στον Γαλατά Τροιζηνίας!

Το όχημα βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα, στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share