Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός στην Παιανία: Έκανε πεολειχία στον σύντροφό της πάνω στον τάφο του πατέρα της!

Σάλος!

1 Νοεμβρίου 2019 06:28
Χαμός στην Παιανία: Έκανε πεολειχία στον σύντροφό της πάνω στον τάφο του πατέρα της!

Βούιξε η Παιανία! Ανέφεραν πως νεαρή επιχειρηματία έκανε πεολειχία στον σύντροφό της μια ανάσα από τον τάφο του πατέρα της. Χαμός...

Στις δικαστικές αίθουσες έφτασαν οι άγριες φήμες για ασύδοτα σεξουαλικά παιχνίδια πάνω σε… τάφο στο νεκροταφείο της Παιανίας, έπειτα από μήνυση νεαρής επιχειρηματία της περιοχής, που εμφανιζόταν ως «πρωταγωνίστρια» στο οργιώδες περιστατικό που συντάραξε την περιοχή των Μεσογείων τον Απρίλιο του 2013!Με την ευκαιρία διαβάστε: "Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ": Άνδρας φώναζε από τον τάφο στην κηδεία του!

Η απίστευτη υπόθεση, που εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, άφησε άφωνο το ακροατήριο, που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τη μαρτυρία της νεαρής γυναίκας που είδε τη ζωή της να καταρρέει εξαιτίας μια φρικτής φήμης που φέρεται ότι διακίνησε εργαζόμενος στο νεκροταφείο της Παιανίας! Όλα άρχισαν την άνοιξη του 2013, όταν ένα αρρωστημένο περιστατικό άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα, προκαλώντας πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή!

Αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με τη φήμη, αυτόπτης μάρτυρας είδε τη νεαρή γυναίκα να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, και συγκεκριμένα σε… πεολειχία (!) μέσα στον χώρο του νεκροταφείου, και μάλιστα δίπλα στον τάφο του πατέρα της! Ως «συμπρωταγωνιστής» της εμφανιζόταν ο σύντροφός της, που φέρεται ότι απολάμβανε το ερωτικό παιχνίδι, αδιαφορώντας για τον χώρο στον οποίο βρισκόταν. Μάλιστα το… ξαναμμένο ζευγάρι, που σύμφωνα με τις περιγραφές «δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο», δεν φρόντισε καν να προστατευτεί από ενδεχόμενα αδιάκριτα βλέμματα!

Οπως ήταν αναμενόμενο, η επίμαχη φήμη διαδόθηκε αστραπιαία στη μικρή κοινωνία της Παιανίας, φτάνοντας μέχρι και τους διαδρόμους του δημαρχείου, και σύντομα το ζευγάρι άρχισε να εισπράττει από τους συμπολίτες του αλλά ακόμα και από φίλους βλέμματα αποδοκιμασίας! Η αρχική απορία μετατράπηκε σε έναν πραγματικό εφιάλτη, όταν ανακάλυψαν τι είχε συμβεί, ενώ, ψάχνοντας να βρουν τον υπαίτιο για τη διακίνηση της επίμαχης φήμης, συνειδητοποίησαν πως δεν ήταν άλλος από τον επόπτη του νεκροταφείου! Αμέσως κατέθεσαν μήνυση (υπ΄ αριθμόν 5321223/2013), ενώ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο παιδικός τάφος με το παράθυρο - Η στενάχωρη ιστορία που έκανε χιλιάδες ανθρώπους να δακρύσουν

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η νεαρή γυναίκα, που μέχρι πρότινος διατηρούσε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή, εξήγησε πως η ψευδής είδηση που διαδόθηκε την έκανε να ντρέπεται να βγει από το σπίτι, ενώ την κατέστρεψε επαγγελματικά. «Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το μαγαζί! Η φήμη αυτή με κατέστρεψε. Η Παιανία είναι σαν ένα μικρό χωριό όπου όλα μαθαίνονται και ο ένας γνωρίζει για τον άλλον. Οταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα για μένα, σταμάτησε να έρχεται κόσμος στο κατάστημα» εξήγησε η άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό από τον δήμο, καθώς ο κατηγορούμενος ήταν δημοτικός υπάλληλος, ουδέποτε προχώρησε η συγκεκριμένη έρευνα σε βάρος του! «Ποτέ δεν μάθαμε τι έκανε ο δήμος με αυτή την ΕΔΕ!» τόνισε στο δικαστήριο.

«Αυτό που πάθαμε ήταν καταστροφή, εξαιτίας αυτού του κυρίου που είπε τέτοια πράγματα για την κόρη μου» τόνισε προς την έδρα και η μητέρα της κοπέλας. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, αποφεύγοντας μία καταπρόσωπο συνάντηση με τη μηνύτρια, και εκπροσωπήθηκε μέσω του συνηγόρου του.

Ως μάρτυρας υπεράσπισής του κατέθεσε μία γνωστή του, η οποία υποστήριξε πως είναι ένας άνθρωπος ηθικός, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με το περιστατικό! Το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία της δικογραφίας, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

Πηγή: espressonews.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share