Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νιγηρία: Πυρκαγιά σε κτίριο σε κεντρική αγορά!

Συναγερμός!

5 Νοεμβρίου 2019 16:47
Νιγηρία: Πυρκαγιά σε κτίριο σε κεντρική αγορά!

Έναν εφιάλτη βίωσαν το πρωί της Τρίτης κάτοικοι της περιοχής, αφού ένα κύμα καπνού κάλυψε όλη την πόλη. Οι πυροσβέστες πάλευαν επί ώρες να σβήσουν την φωτιά που ξέσπασε σε πενταόροφο κτίριο στην κεντρική αγορά στην πόλη Λάγος στη Νιγηρία!

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία! (Video)

Ο μαύρος καπνός σκέπασε όλη την κεντρική αγορά, με αποτέλεσμα οι ένοικοι του κτιρίουνα πετάνε τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα μπαλκόνια, ώστε να σώσουν ότι μπορούσαν, αλλά ταυρόχρονα να σωθούν και οι ίδιοι, και να μην θρηνήσουν θύματα!

Η πυρκαγιά ξεκίνησε το πρωί και κατευνάστηκε το μεσημέρι.

Δεν έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμής, τραυματισμοί, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα!

Φωτιά στην Αργολίδα!

Φωτιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 3 Νοεμβρίου στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα!

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία! (Video)

Η φωτιά εντοπίσθηκε στο ύψος του καφέ μπαρ «Πρόπυλο» στην αρχή της Επαρχιακής οδού Λυγουριού – Πόρτο Χελίου στη θέση Κόκκινο λιθάρι, να καίει αγροτική έκταση με χαμηλή βλάστηση μέσα σε ελαιόδεντρα.

Στο σημείο ενεργούν κατάσβεση της πυρκαγιάς οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σχολείο!

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Μαίνεται από την Κυριακή η φωτιά στην Πέλλα!

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, ωστόσο αναστάτωσε καθηγητές, μαθητές και γονείς του 18ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, στην οδό Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη.

Επί τόπου έσπευσαν 7 Πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο η φωτιά είχε ήδη σβήσει. Από την φωτιά κάηκαν χαρτιά και καλώδια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της φωτιάς ενώ διενεργείται προανάκριση.

Φωτιά σε υπόγειο πολυκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ύστερα από κλήση για φωτιά και πυκνούς καπνούς σε υπόγειο χώρο πολυκαταστήματος επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Δείτε επίσης: Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Αρκαδία!

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση όλων, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε γρήγορα, ενώ δεν κινδύνεψε κάποιος.

Αυτή την ώρα, στο χώρο παραμένει κλιμάκιο πυροσβεστών, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος αλλά και ο καθαρισμός- αερισμός του χώρου από τους καπνούς.

Η φωτιά πιθανολογείται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ωστόσο τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά κοντά στο hot spot στον Ελαιώνα!

Φωτιά κοντά στο hot spot στον Ελαιώνα! Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Αρκαδία!

Στις 21:30 περίπου ξέσπασε η φωτιά, στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα, σε χώρο με απορρίμματα.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρων από το hot spot του Ελαιώνα.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 άνδρες.

Πυρκαγιά στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων!

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Η φωτιά είναι κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα! Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Φωτιά στα Άνω Λιόσια! (Video)

Oι δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη βοήθεια ιδιωτών προσπαθούν να την περιορίσουν καθώς σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων βρίσκεται μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα με πλέον των 1.000 αιγοπροβάτων.

Φωτιά στην Κηφισιά!

Η φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης σε οικοπεδικό χώρο στην Κηφισιά, επί της οδού Ηλείας 20!

Να υπενθυμίσουμε την φωτιά σε δασική έκταση στην Αργολίδα!

Στο σημείο έχουν σπεύσει 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, αν και η πυρκαγιά μαίνεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, δεν εκφράζονται για την ώρα ιδιαίτερες ανησυχίες και θεωρείται πως θα καταφέρουν να τη θέσουν σύντομα υπό έλεγχο.

Πυρκαγιά ξέσπασε στα Άγραφα!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Λιθοχώρι Αγράφων!

Θυμηθείτε και Φωτιά στη Μεσσηνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει χαμηλή βλάστηση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν στο σημείο 23 πυροσβέστες, 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη, 2 PZL και 1 ελικόπτερο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share