Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η Φρόσω Σπεντζάρη!

Θρήνος στον χώρο της πολιτικής!

8 Νοεμβρίου 2019 15:05
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η Φρόσω Σπεντζάρη!

Δυστυχώς πέθανε Ελληνίδα βουλευτής! Ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Διετέλεσε βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία από το 1981 μέχρι το 1985. Ήταν παντρεμένη και είχε ένα παιδί.

Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε γενική γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών. Νεκρός είναι ο άντρας που μαχαιρώθηκε στο Μοναστηράκι!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η γνωστή φαρμακοποιός και βουλευτής Ηλείας Φρόσω Σπεντζάρη.

Τραγωδία: Πέθανε ο Γιώργος Στέκος!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Γιώργου Στέκου στην οικογένεια του και τους φίλους του!

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Γεώργιος Στέκος. Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (8/11/19) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Πέθανε ο Patrick-Louis Vuitton

Θρήνος στον χώρο της μόδας καθώς μόλις έγινε γνωστό πως δεν βρίσκεται ανάμεσά μας ο Patrick - Louis Vuitton!

Ο Patrick-Louis Vuitton, επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του γαλλικού οίκου πολυτελών ειδών Louis Vuitton και απόγονος πέμπτης γενιάς της οικογένειας Vuitton πέθανε στο Παρίσι σε ηλικία 68 ετών. Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε ξαφνικά ο Νίκος Κατσάνης

Η είδηση του θανάτου ανακοινώθηκε χθες στην ιστοσελίδα του οίκου. Ο Patrick-Louis Vuitton ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση, προσχωρώντας στην επιχείρηση το 1973 ως τεχνίτης ξυλουργός.

Ήταν μία διστακτική είσοδος στην οικογενειακή επιχείρηση όπως είχε δηλώσει στο Vogue Arabia αποκαλύπτοντας ότι αρχικά ήθελε να γίνει κτηνίατρος. "Οι παππούδες μου επέμεναν να συνεχίσω στην οικογενειακή επιχείρηση. Πάντα έλεγα στον παππού μου: "Όχι" ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Τελικά ενέδωσε μετά τον θάνατό του παππού του Gaston-Louis Vuitton το 1970 όταν του ζητήθηκε από τη σύζυγο του Gaston-Louis να βοηθήσει. Ξεκίνησε ως τεχνίτης αλλά σύντομα επέβλεπε περίπου 300 ειδικές παραγγελίες που λάμβανε κάθε χρόνο ο οίκος Louis Vuitton.

"Με την προσήλωσή του σε όλη του τη ζωή στην αριστεία και τη δημιουργικότητα, απέκτησε την τέλεια τεχνογνωσία του savoir-faire μας, εφηύρε και παρήγε εκατοντάδες μπαούλα που φέρουν την κληρονομιά μας στην τέχνη του ταξιδιού. Ήταν ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο πνεύμα μαζί "με μία οξύθυμη προσωπικότητα από την Jura" μία αναφορά απολάμβανε να χρησιμοποιεί για να περιγράψει τον εαυτό του. Πάντα ήξερε πώς να φροντίσει την κληρονομιά του οίκου και να δώσει όραμα για το μέλλον. Το "Savoir-faire μπορεί να υπάρξει μόνο αν μεταδοθεί ..." ήταν μία από τις αγαπημένες του εκφράσεις.

Ο Patrick-Louis θα μας λείψει πολύ, ειδικά στην Asnières, στο ατελιέ των ειδικών παραγγελιών, όπου τα συναισθήματα των ομάδων με τις οποίες δούλευε είναι βαθιά αισθητά" αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου.

Σε μήνυμά του ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Michael Burke τονίζει ότι "ο Patrick-Louis ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Pierre-Louis και Beno ît-Louis, που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας".

Θλίψη: Ο Μητροπολίτης πρώην Περιστερίου Χρυσόστομος εκοιμήθη!

Ο μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος εκοιμήθη σε ηλικία 84 ετών! Ο Μητροπολίτης πρώην Περιστερίου Χρυσόστομος (Ζαφείρης) γεννήθηκε στην Άρτα το 1935, ενώ έχει αποφοιτήσει από την Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης το 1960. Αίγινα: Εντοπίστηκε νεκρός ψαράς στο λιμάνι της Πέρδικας!

Ο Ιεράρχης που προ μερικών μηνών παραιτήθηκε, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μακαριστός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία και την Γερμανία και είναι Υφηγητής στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Στρασβούργου. Μάλιστα, έχει διδάξει σε σε διάφορες Θεολογικές Σχολές σε Αμερική, Λίβανο και αλλού.

Το 1960 χειροτονήθηκε Διάκονος και το 1970 Πρεσβύτερος. Εξελέγη Τιτουλάριος Μητροπολίτης Γαρδικίου το 1976 και ορίσθηκε Διευθυντής του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θέση τήν οποία διατήρησε έως και το 1999. Χρημάτισε μέλος των Κ. Ε. του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών.

Το 1978 εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Στις 5 Μαρτίου 2019 με επιστολή του προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο (Δ.Ι.Σ.) της Εκκλησίας της Ελλάδος παραιτήθηκε για λόγους υγείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share