Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος!

Από δύσπνοια και πόνους στο στήθος!

23 Δεκεμβρίου 2019 15:00
Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος!

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ διακομίσθηκε σήμερα Δευτέρα (23/12), ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε δύσπνοια και είχε πόνους στο στήθος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα, στις 19 Νοεμβρίου, ο Μανώλης Γλέζος είχε και πάλι εισαχθεί στο ΝΙΜΤΣ, για έλεγχο νευρολογικής πάθησης, αλλά είχε πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου!

Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του είχε κριθεί σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.

Μανώλης Γλέζος: Ραγδαίες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε νωρίτερα σήμερα ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΙΜΤΣ είναι σε καλή γενική κατάσταση.

Μανώλης Γλέζος: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Υπενθυμίζεται, ότι ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος στη διάρκεια της νοσηλείας του χρειάσθηκε να εισαχθεί στην εντατική λόγω προβλημάτων στο αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα.

Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Γλέζος!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο ΝΙΜΤΣ, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα. Σήμερα το πρωί οι γιατροί έκριναν, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ότι ο Μανώλης Γλέζος έπρεπε να εισαχθεί στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Τελευταία φωτογραφία του Μανώλη Γλέζου που κυκλοφόρησε ήταν αυτή που είχε ποστάρει τον περασμένο Μάιο ο Ρώσος πρέσβης, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.

Ο κ. Γλέζος ήταν απών και από τη συζήτηση και ψηφοφορία που είχε γίνει την περασμένη άνοιξη στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, με τον τότε πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να εξηγεί ότι ο Μανώλης Γλέζος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και γι' αυτό απουσιάζει.

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

«Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος…». Με αυτά τα λόγια ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποχαιρέτησε τον μέσα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έγραψε χαρακτηριστικά χτες, ο Μπίμπιλας:

«Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο..,(1982 στο βραβευμένο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του αξέχαστου Γιώργου Χαραλαμπίδη) ο αξιαγάπητος Δημήτρης Γιαννακόπουλος....Αύριο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 3μμ Θα κηδευτεί στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας... Καλό ταξίδι».

Τραγωδία στον Πύργο: Αυτοκτόνησε 19χρονος!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας νέος μόλις 19 ετών, πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε στο κέντρο του Πύργου, μια είδηση που έσκασε μετά το έγκλημα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα όταν ο 19χρονος -σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, επέστρεψε μετά από τη νυχτερινή του έξοδο στο σπίτι του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Για λόγους οι οποίοι διερευνώνται, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και έπεσε στο κενό του ακαλύπτου.

Ο 19χρονος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας όπου και κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο του οποίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share