Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Βούλα: Σήμερα το μεσημέρι στην Κερατέα το τελευταίο αντίο στην όμορφη Σία!

Το χαμόγελο της 19χρονης έσβησε για πάντα!

30 Δεκεμβρίου 2019 21:42
Τροχαίο στην Βούλα: Σήμερα το μεσημέρι στην Κερατέα το τελευταίο αντίο στην όμορφη Σία!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της άτυχης Σίας Δαμάσκου, από την Κερατέα, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το όχημα που οδηγούσε η 25χρονη φίλη της, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Φίλοι και συγγενείς, οι γονείς και τα αδέλφια της άτυχης 19χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην αγαπημένη τους Σία. Μηνύματα οδύνης από τους φίλους της έχουν πλημμυρίσει τους λογαριασμούς της άτυχης 19χρονης για την οποία το νήμα της ζωής κόπηκε πάρα πολύ νωρίς.

Το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική έφτασαν άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, ωστόσο ήταν αργά για την 19χρονη, που σκοτώθηκε ακαριαία. Από την άλλη, η 25χρονη οδηγός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, φέρει βαρύτατατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υπέστη ρήξη ήπατος.

Η ανάρτηση του αδερφού της 19χρονης

Το πρωί της Δευτέρας ο αδερφός της 19χρονης «ράγισε καρδιές», όταν την αποχαιρέτησε μέσω Facebook.

«Αδερφούλα μου θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και εκεί πάνω που είσαι να χαμογελάς για πάντα και να μας προσέχεις εδώ κάτω» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αδερφός της Σίας Δαμασκού, αναρτώντας παράλληλα μια φωτογραφία της άτυχης 19χρονης.

Σία Δαμάσκου νεκρή τροχαίο

Σήμερα, Τρίτη η κηδεία

Σήμερα, το μεσημέρι στις 3:30 στην κεντρική εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Κερατέας θα γίνει η κηδεία της άτυχης Σίας Δαμάσκου.

Κηδεία 19χρονης Κερατέα Σία Δαμάσκου

Τροχαίο στην Βούλα: Σε πολύ σοβαρή κατάσταση και η 25χρονη από την Κερατέα

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα, τα ξημερώματα της Κυριακής, με θύμα ένα 19χρονο κορίτσι και η 25χρονη φίλη της και οδηγός να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σία Δαμάσκου νεκρή

Η 25χρονη διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δυο 24ωρα πριν προβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση, για να αξιολογήσουν την εξέλιξη της βλάβης.

Σία Δαμάσκου νεκρή Κερατέα τροχαίο

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα, ενώ υπό έρευνα είναι αν οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share