Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε μέτρα ο Γιάννης Αλαφούζος! Αυτή είναι η σχέση του με τη 40χρονη που εκτέθηκε στον κορωναϊό!

Δείτε αναλυτικά!

27 Φεβρουαρίου 2020 17:49
Πήρε μέτρα ο Γιάννης Αλαφούζος! Αυτή είναι η σχέση του με τη 40χρονη που εκτέθηκε στον κορωναϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απολυμαίνονται τα γραφεία όπου στεγάζεται η ναυτιλιακή του Γιάννη Αλαφούζου λόγω... κορωνοϊού, καθώς φαίνεται πως σχετίζεται με τη 40χρονη που σημείωσε το τρίτο κρούσμα κορωναϊού στην χώρα.

Η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο κτίριο του ΣΚΑΪ όπου βρίσκονται τα γραφεία της ναυτιλιακής στους τελευταίους ορόφους. Κι αυτό, γιατί η 40χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», ως το τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, είναι η σύζυγος του γενικού διευθυντή της ναυτιλιακής εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου. Νωρίτερα είχατε μάθει, ότι είχε συγγενική σχέση με στέλεχος καναλιού της πρωτεύουσας.

Όπως είναι λογικό επικρατεί αναστάτωση αφού ο γενικός διευθυντής βρισκόταν κανονικά στη δουλειά του τις τελευταίες μέρες.

Πανικός! Αντιπρόεδρος χώρας το νέο κρούσμα του κορωναϊού!

Πανικός υπάρχει για τον κορωνοϊό σε παγκόσμια κλίμακα, αφού η αντιπρόεδρος χώρας έχει επίσης προσβληθεί από το θανατοφόρο ιό.

Ο λόγος γίνεται για την αντιπρόεδρο του Ιράν, Μασουμέ Εμπτεκάρ, η οποία επίσης εκτέθηκε στον νέο ιό, με τα νέα να έρχονται από το «Iran Daily», που πρόσκεται στην ίδια την Κυβέρνηση, μέσω Twitter. Δείτε και την είδηση-σοκ για τον κορωνοϊό στην Αθήνα.

Ο ιός έχει χτυπήσει... για τα καλά και την χώρα της Μέσης Ανατολής, με την ανησυχία να έχει αυξηθεί, ως προς την εξάπλωσή του και το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Συναγερμός στην Ιταλία: Κόλλησε κορονοϊό ο Πάπας;

Ανησυχία από το ποίμνιο καθώς το Βατικανό ενημέρωσε ότι ο ποντίφικας αρρώστησε και μαρτυρίες αναφέρουν πως τον είχαν δει ν’ αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια των πιστών του, στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου!

Ο Πάπας Φραγκίσκος δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Ρώμη, το Βατικανό ενημέρωσε πως αυτό συνέβη λόγω ασθενείας και οι φήμες για κορονοϊό «φούντωσαν».

Ο 83χρονος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εμφάνισε μια μικρή αδιαθεσία, ανακοινώθηκε. «Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο, προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα» υποστήριξαν εκπρόσωποί του.

Το ποίμνιο ανησυχεί, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν πως τον είχαν δει ν’ αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια των πιστών του, στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου!

Επιπλέον, άλλοι αναφέρουν πως είδαν τον ποντίφικας να βήχει και να φυσά τη μύτη του στον εκκλησιασμό της Τετάρτης.

Μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία έχουν φθάσει τα 528.

Εξαπλώνεται κι άλλο ο κορωναϊός! Επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα κρούσματα σε Βόρεια Μακεδονία και Νορβηγία!

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωναϊού στη Βόρεια Μακεδονία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Βένκο Φιλίπτσε, ενώ λίγο αργότερα το έλανε και ο ομόλογός του στην Νορβηγία. Παράλληλα, γίνονται εξετάσεις και για νέα πιθανά κρούσματα στην Ελλάδα.

«Έσκασε» το πρώτο κρούσμα στη γειτονική χώρα

Στη Βόρεια Μακεδονία πρόκειται για μία 50χρονη που έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο των Σκοπίων, όπου και είναι απομονωμένη.

Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας διευκρίνισε παράλληλα ότι η ασθενής είχε διαμείνει στην Ιταλία επί ένα μήνα, όπου είχε επισκεφθεί συγγενείς της.

Η γυναίκα, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, είχε ασθενήσει πριν από δύο εβδομάδες και αρχικά είχε νοσηλευτεί στην Ιταλία, όμως δεν είχε εξεταστεί για κοροναϊό.

Με το που επέστρεψε στα Σκόπια μεταφέρθηκε στην κλινική της πόλης για λοιμώδη νοσήματα, όπου σήμερα βρέθηκε θετική στον ιό Covid-19.

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια νωρίς το πρωί σήμερα, επέστρεψε οδικώς στη Βόρεια Μακεδονία από την Ιταλία, με ένα βανάκι.

Όλοι οι άλλοι επιβάτες του οχήματος υποβάλλονται επίσης σε εξετάσεις.

Πρώτο κρούσμα και για την Νορβηγία

Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Νορβηγίας έκανε γνωστό απόψε ότι ένας άνθρωπος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. Το κρούσμα αυτό είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο στη Νορβηγία. Ο ασθενής επέστρεψε από την Κίνα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όμως δεν φαινόταν άρρωστος και δεν είναι πιθανό να έχει μολύνει άλλους, πρόσθεσε η Υπηρεσία.

Κλείνει λόγω κορωναϊού το σχολείο όπου πηγαίνει ο γιος της 38χρονης!

Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, η οποία υπογράφτηκε σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2020, το 105ο Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, αύριο, 27/2, για προληπτικούς λόγους, καθώς ένα από τα παιδιά, που πηγαίνουν εκεί, είναι ο γιος της 38χρονης που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Υπάρχει ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα. Πρόκειται για το πρώτο σχολείο που κλείνει στην Ελλάδα. Μάθετε ποια είναι η 38χρονη που διεγνώσθη με κορωνοϊό.

Ο περιφερειακός δ/ντης εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης δήλωσε πως "επιβεβαιώνω ότι έτσι είναι η κατάσταση. Είναι απόφαση των δύο υπουργείων, το σχολείο κλείνει για προληπτικούς λόγους, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι καθαρά μέτρο πρόληψης".

Τραγική ειρωνεία! Η... προφητεία της 38χρονης που βρέθηκε θετική στον κορωναϊό!

Η Ελλάδα από σήμερα (26/2) έχει καταγράψει επίσημα το πρώτο κρούσμα κορωναϊού, με την 38χρονη που ήρθε από το Μιλάνο να έχει κατά κάποιο τρόπο... προφητεύσει το γεγονός, δημιουργώντας μια τραγική ειρωνεία. Δείτε και ποια είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας της.

«Ο κοροναϊός “χτύπησε” και την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο» ανέβασε στα… μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας και υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, η οποία βρέθηκε θετική στον κοροναϊό λίγα λεπτά πριν πετάξει από την Ιταλία. Η ανάρτησή της έμελλε να αποδειχτεί προφητική, καθώς την Τετάρτη, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, βρέθηκε θετική στον ιό. Η 38χρονη μητέρα ενός παιδιού είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου παρέμεινε για τέσσερις ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek. Επέστρεψε στις 23 Φεβρουαρίου μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από την πρωτεύουσα της μόδας.

Μία μέρα μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη εθεάθη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με δημοτικούς συμβούλους για θέματα της πόλης. Ωστόσο, την Τρίτη ανέβασε πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με τον Covid-19. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της, καθώς και τα συγγενικά της πρόσωπα θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Η ίδια, εκτός από σχεδιάστρια μόδας, φέρεται να διατηρεί καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα συνεχείς είναι οι συσκέψεις στο δήμο Θεσσαλονίκης υπό τον συντονισμό του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με υπηρεσιακούς παράγοντες του χώρου τη Υγείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Με μήνυμά του μετά τις 15:00 της Τετάρτης ο δήμος Θεσσαλονίκης τόνισε προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους ότι η περιοχή του δημαρχείου είναι υψηλού κινδύνου, εφιστώντας την προσοχή τους. Την ίδια ώρα σε καραντίνα για 14 μέρες τίθενται οι επιβάτες της πτήσης που ταξίδεψαν από το Μιλάνο για τη Θεσσαλονίκη με την 38χρονη, ενώ εξετάσεις θα γίνουν και στους δημοτικούς συμβούλους με τοιυς οποίους ήρθε σε επαφή

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share