Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στην Σητεία: Αυτή η γυναίκα είναι το θύμα! Την στραγγάλισε ο άνδρας της για την ζήλευε!

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του οικογενειακού εγκλήματος στην Σητεία!

4 Μαρτίου 2019 21:04
Οικογενειακό έγκλημα στην Σητεία: Αυτή η γυναίκα είναι το θύμα! Την στραγγάλισε ο άνδρας της για την ζήλευε!

Νέο έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο, με έναν άνδρα να στραγγαλίζει την σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών τους!

Η παθολογική ζήλεια του 36χρονου για την 32χρονη σύζυγό του στη Σητεία ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοντινών τους ανθρώπων η αιτία των συχνών καυγάδων ανάμεσα στο ζευγάρι και ο λόγος που οδήγησε τελικά την άτυχη Κατερίνα στην απόφαση να φύγει από το σπίτι μαζί με τα μωρά της -ηλικίας 18 και 6 μηνών- και να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας της. Εκεί, σήμερα το μεσημέρι, μετά από έναν ακόμη καυγά, ο 36χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του, μπροστά στα μωρά τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία, λέγοντας ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Την Κατερίνα βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της μητέρας τους, ο αδελφός της, ο οποίος έσπευσε να ειδοποιήσει για βοήθεια. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από τα Χριστούγεννα, αφού η κατάσταση με τη ζήλεια του συζύγου είχε ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Τη θέση του άλλοτε ερωτευμένου άνδρα που στην Κατερίνα είδε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τον ίδιο, αφού είχε χάσει από καρκίνο την πρώτη του σύζυγο και είχε μείνει μόνος με ένα μικρό παιδί, είχε πάρει ένας άνδρας τύραννος και δεσμώτης, καθώς έφτανε να κλειδώνει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι.

H Κατερίνα είχε ερωτευθεί τον άνδρα της, παντρεύτηκαν και απέκτησαν πολύ γρήγορα δύο παιδιά, που μεγάλωναν μαζί με τη δεκατριάχρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο. Η μητέρα του πρώτου του παιδιού πέθανε -κατά πληροφορίες- σε ηλικία μόλις 25 ετών από καρκίνο. Τότε, μάλιστα, ο 36χρονος είχε λάβει ιατρική υποστήριξη και φαρμακευτική αγωγή για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το ζευγάρι εργαζόταν με συμβάσεις σε υπηρεσίες του δήμου Σητείας. Ο 36χρονος πίεζε αφόρητα την κοπέλα να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η άρνησή της τον έκανε επιθετικό απέναντί της, ώσπου σήμερα, στη διάρκεια ενός ακόμη καυγά την άρπαξε από το λαιμό και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες!

Η νύφη της άτυχης γυναίκας, περιέγραψε στο ΚΡΗΤΗ ΤV πως ο άνδρας της βρήκε την αδελφή του, νεκρή μέσα στο πατρικό τους σπίτι: «Ο σύζυγός μου ήρθε στη μία το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει ένα αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές. Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30 με 2 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”, λέει και προσθέτει ότι τα μωρά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share