Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Oικογενειακή τραγωδία στη Σητεία: Ο φόβος της 32χρονης και η καταγγελία στην αστυνομία πριν το φονικό

Νέες εξελίξεις στο φως της δημοσιότητας

5 Μαρτίου 2019 12:45
Oικογενειακή τραγωδία στη Σητεία: Ο φόβος της 32χρονης και η καταγγελία στην αστυνομία πριν το φονικό

Το έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο, με έναν άνδρα να στραγγαλίζει την σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών τους!

Η παθολογική ζήλεια του 36χρονου για την 32χρονη σύζυγό του στη Σητεία ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοντινών τους ανθρώπων η αιτία των συχνών καυγάδων ανάμεσα στο ζευγάρι και ο λόγος που οδήγησε τελικά την άτυχη Κατερίνα στην απόφαση να φύγει από το σπίτι μαζί με τα μωρά της -ηλικίας 18 και 6 μηνών- και να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας της. Εκεί μετά από έναν ακόμη καυγά, ο 36χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του, μπροστά στα μωρά τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία, λέγοντας ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Μία μέρα μετά νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύφωνα με μαρτυρίες κοντινών προσώπων ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που είχαν σχέση με τον πρώτο γάμο του στον οποίο η γυναίκα του είχε πεθάνει από καρκίνο. Συνεργάτης της 32χρονης ομολογεί στην κάμερα της εκπομπής ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου πως εκείνη τον φοβόταν διότι της ασκούσε βία και έκανε έντονες σκήνες ζήλιας, ενώ αποκαλύπτει πως η οικογένεια της είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία 3 μέρες πριν το φονικό.

Δείτε το βίντεο:

Ο πρώην πεθερός του δράστη αλλά και πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον μίλησαν επίσης στην εκπομπή και περιέγραψαν τον δράστη ως έναν ήσυχο άνθρωπο ο οποίος είχε σταθεί στο προβλημα υγείας της πρώτης συζύγου του και έδειχνε ότι την αγαπούσε. Περιγράφουν ένα διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας χθες το μεσημέρι.

Δείτε τα βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share