Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Σοκάρουν τα λόγια της γυναίκας που σκότωσε με καυτό νερό τον σύζυγό της! "Δεν άντεχα άλλο την κακοποίηση!"

Δείτε την απολογία της!

16 Οκτωβρίου 2019 14:21
Σοκάρουν τα λόγια της γυναίκας που σκότωσε με καυτό νερό τον σύζυγό της!

Την προφυλάκισή της στο κατάστημα κράτησης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού διέταξαν εισαγγελέας και ανακριτής μετά την απολογία της 68χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία σε βάρος του 73χρονου συζύγου της στη Σκάλα Οιχαλίας Μεσσηνίας. Υποστήριξε ότι ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της!

Να θυμίσουμε: Κρήτη: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 64χρονου κτηνοτρόφου!

Προφυλακιστέα η 68χρονη ! Στην απολογία της, που κράτησε δυο ώρες, η 68χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της, που την έβριζε και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση!

Στην απολογία της, που κράτησε δυο ώρες, η 68χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της, που την έβριζε και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια τα ενδοοικογενειακά προβλήματα ολοένα και πλήθαιναν αφού οικονομικά ζητήματα βρίσκοταν στο επίκεντρο των μεταξύ τους διενέξεων.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Αγλαία Κουμάντου, «υπήρξε παρατεταμένη βία πολλών ετών, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική από τον 73χρονο σε βάρος της κατηγορούμενης». Όπως προσθέτει η δικηγόρος της 68χρονης, «η κατηγορούμενη ήταν σε σύγχυση και δεν είχε σώας τας φρένας όταν έκανε την πράξη και σίγουρα δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Μάλιστα έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, κάτι που είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή και η δικηγόρος της Αγλαΐα Κουμάντου.

Η γυναίκα βρίσκεται σε σύγχυση

Σε κατάσταση σύγχυσης βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή η γυναίκα, δείχνοντας ότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Ο γιος της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε για τη χρόνια κακοποίηση, στην οποία υποβαλλόταν η μητέρα του από τον πατέρα του.

«Τη μοιραία μέρα ο πατέρας μου έβρισε τη μητέρα μου και πήγε να της πετάξει ένα τασάκι. Είχαν πάρα πολλά προβλήματα, οικονομικά, αλλά και μεταξύ τους. Παλιότερα ο πατέρας μου τη χτυπούσε, αλλά κυρίως η λεκτική βία που δεχόταν η μητέρα μου ήταν αβάσταχτη», είπε.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν πιστεύει ότι η μητέρα του μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Την περιέγραψε ως μια γυναίκα βασανισμένη, που εργαζόταν μέρα νύχτα στα κτήματα και πρόσφερε τα πάντα στα δύο παιδιά της. Ωστόσο ο πατέρας του ήταν ένας άνθρωπος που προκαλούσε συνεχώς προβλήματα σε όλους με τη συμπεριφορά του.

Δικηγόρος: «Η πελάτης μου επί 48 χρόνια κακοποιούταν από τον σύζυγό της»
Την ίδια εικόνα μετέφερε και η δικηγόρος της γυναίκας, Αγλαΐα Κουμάντου, μιλώντας στην εκπομπή. Όπως είπε επί 48 χρόνια η γυναίκα αυτή δεχόταν ψυχολογική, λεκτική και φυσική βία από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχε καμία φροντίδα και βοήθεια.

Το θύμα, σύμφωνα με όσα της είπε η 68χρονη έκανε μια οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε γι΄αυτήν. Είχε σοβαρή εξάρτηση από τον τζόγο με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στην οικογένειά του. Τη μοιραία μέρα μάλιστα η γυναίκα φαίνεται πως έμαθε ότι το σπίτι τους βγαίνει σε πλειστηριασμό, κάτι που της είχε αποκρύψει ο σύζυγός της κι έτσι ξεκίνησε ο καβγάς.

Η γυναίκα που αντίκρισε η κυρία Κουμάντου είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχει κάνει. Είναι σαν χαμένη και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με ευκολία με τους γύρω της. Η συνήγορός της απορρίπτει μάλιστα τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, τονίζοντας πως η συσσωρευμένη οργή για τον σύζυγό της, την έκαναν να τον σκοτώσει.

Φρίκη στη Μεσσηνία: Σκότωσε τον άντρα της ζεματίζοντας τον με καυτό νερό!

Η ηλικιωμένη άρπαξε ένα κουζινικό σκεύος και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα της, ενώ αμέσως μετά του πέταξε καυτό νερό! Η γυναίκα ξέσπασε τόσο άγρια σε βάρος του επίσης ηλικιωμένου συζύγου της, όταν καβγάδισαν έντονα για άγνωστους λόγους μέσα στο σπίτι τους στην Οιχαλία Μεσσηνίας, ώστε τον έστειλε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα!

Διαβάστε επίσης: Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησε 0 73χρονος άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χέρια της 68χρονης συζύγου του.

Το ζευγάρι καυγάδισε άγρια στο σπίτι του στην Οιχαλία Μεσηνίας. Κάποια στιγμή ο καυγάς ανάμεσα στο ηλικιωμένο ζευγάρι ξέφυγε από κάθε όριο. Η γυναίκα άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και κυρίως αν ο άνδρας της είχε κινηθεί εναντίον της, άρπαξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο. Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, ήδη συνελήφθη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς ένα ακόμα άτομο, φίλος της 31χρονης, που εξετάζεται για την ίδια υπόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις άμεσες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η πρώην σύζυγός του ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share