Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία! Τι λέει o κουμπάρος του θύματος;

Εξελίξεις!

17 Νοεμβρίου 2019 15:30
Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία! Τι λέει o κουμπάρος του θύματος;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Μεγάρων η άγρια δολοφονία του γιατρού από τον πρώην γαμπρό του.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι ζητάει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου; (Video)

Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοκαριστικό συμβάν, οι μαρτυρίες για την δολοφονία του γιατρού στα Μέγαρα, που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, είναι αποκαλυπτικές.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο κουμπάρος του θύματος – επίσης γιατρός – μιλά για το τι άνθρωπος ήταν ο δολοφονημένος, αλλά και το πως έζησε το τραγικό περιστατικό.

Έγκλημα στα Μέγαρα: Η δικογραφία της υπόθεσης!

“Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την νύχτα της δολοφονίας, ανέφερε πως δέχτηκε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν η πρώην σύζυγος του φονιά, η οποία τον ειδοποιούσε για το τι έγινε στα Μέγαρα.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

Σοκαρισμένος όπως λέει έσπευσε στο νοσοκομείο, και είδε το ασθενοφόρο να καταφτάνει και να ανοίγει την πόρτα. Εκεί συνειδητοποίησε πως όλα είχαν τελειώσει.

“Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν. Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μην βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ. Κανείς ακόμα δεν το έχει χωνέψει, είναι πάρα πολύ άδικο” λέει στην κάμερα του ΣΚΑΪ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” όμως μίλησε και ο αδερφός του Χάρη, ο Βαγγέλης. Ο Χάρης είναι ένας νέος που μετά από ένα ατύχημα έμεινε τετραπληγικός. Τον άνθρωπο αυτό λοιπόν ο δολοφονημένος γιατρός τον φρόντιζε αφιλοκερδώς!

Μάλιστα ο Βαγγέλης είπε πως ήταν αυτός που τον έμαθε ξανά να κουνά τα δάχτυλά του. Μιλά για έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες, και που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την είδηση του θανάτου του.

Αποκάλυψη σοκ για τον δράστη των Μεγάρων: Που πήγαινε κάθε εβδομάδα; (Video)

Νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν του δράστη ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στα Μέγαρα.

Όπως αναφέρουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος από το γεγονός πως η γυναίκα του έφυγε με το παιδί τους για τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το βλέπει εύκολα.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: Συγκλονίζει ο ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος! (Video)

Σύμφωνα με συναδέλφους του, εξέφραζε συχνά το θυμό του για τον χωρισμό τους , ενώ φαινόταν να μην μπορεί να διαχειριστεί κι ένα ακόμα πλήγμα στην προσωπική του ζωή. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Το μοναδικό μέρος, στο οποίο έβρισκε γαλήνη και ηρεμία τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν μια μονή στον Άγιο Στέφανο, εκεί όπου βρίσκεται η θεία του, η οποία έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφοσιωθεί στον Θεό.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: Όλα όσα κατέθεσε η σύζυγος του θύματος: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε...!» (Video)

Όπως αποκάλυψαν μοναχές, ο 50χρονος άνδρας είχε επισκεφτεί το μοναστήρι , την προηγούμενη Κυριακή, πέντε μέρες πριν το φονικό. Όπως λένε επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, που πήγαινε συχνά κοντά τους , για να εκκλησιαστεί και να προσευχηθεί. Μάλιστα η θεία του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν φέρεται να ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν τόσο για τον ανιψιό της, όσο και για την ψυχή του θύματος, του άτυχου γιατρού που έπεσε από τις σφαίρες του κουνιάδου του.

Η μαρτυρία της εν διαστάσει συζύγου του δράστη

Όπως αποκαλύπτει η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη είπε στις αρχές:

«Πήγα έντρομη στο σπίτι και είδα τον αδελφό μου ξαπλωμένο μέσα στα αίματα και τη γυναίκα του, λίγο πιο πέρα, χτυπημένη κι αυτή. Πρέπει να σας πω κάποια πράγματα για τον σύζυγό μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πρωτοκολλημένα έγγραφα στην υπηρεσία του, που έχουν σχέση με την ψυχική του υγεία»

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: «Ο γιατρός μού είχε πει ότι...!» Τι αποκαλύπτει συνάδελφος του θύματος;

Με προβλημάτισε η σύντομη επίσκεψή του

Λίγο πριν οπλίσει το χέρι του, ο κατηγορούμενος πέρασε να δει τον γιο του, σε μια μη προγραμματισμένη συνάντηση. Όπως ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγός του, το γεγονός ότι απέφυγε να τον πάει βόλτα, την προβλημάτισε. Όμως δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που ερχόταν.

«Ήταν ήρεμος, έδωσε κάποια παιχνίδια στον γιο μας , τον φίλησε κι αφού πέρασαν δύο λεπτά μου είπε ότι θα φύγει. Μου έκανε εντύπωση, γιατί είχε κάνει τόση απόσταση και τον ρώτησα αν ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του για μια βόλτα. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε, γιατί, όπως μου είπε, δεν ήθελε να τον ταλαιπωρήσει. Λίγο αργότερα ενημερώθηκα ότι είχε πάει στο σπίτι του αδελφού μου και είχε πυροβολήσει τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία στα Μέγαρα: Τι έκανε ο σωφρονιστικός υπάλληλος πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του; (Video)

Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία στα Μέγαρα! Τι έκανε ο σωφρονιστικός υπάλληλος πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του; Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι κατέθεσε η γυναίκα του δράστη; Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, χθες στα Μέγαρα.

Πήρε Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη κατοχή φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου. Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη του φονικού που σοκάρουν!

Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Με τη γυναίκα του ήταν σε διαδικασία διαζυγίου τον τελευταίο χρόνο. Υπήρχαν απειλές, όπως ισχυρίστηκε η σύζυγός του, καθώς της έλεγε "θα τα πληρώσει όλα ο αδερφός σου". Επίσης όπως αποκάλυψε το Star, πριν από το έγκλημα είδε το παιδί και τη γυναίκα του για δύο λεπτά, αν και δεν ήταν προγραμματισμένο να δει το παιδί σήμερα. Δολοφονία στα Μέγαρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του! (photo)

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share