Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του! Ζούσε με τα πτώματα για μέρες!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

16 Ιανουαρίου 2020 11:33
Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του! Ζούσε με τα πτώματα για μέρες!

Άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με άνδρα να σκοτώνει, να ακρωτηριάζει και να τρώει την πρώην σύντροφό του!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, γείτονες ανέφεραν ότι είχαν να τους δουν από το μέσα Δεκεμβρίου και συγγενείς ισχυρίστηκαν ότι είχαν να ακούσουν νέα τους από τις 6 Ιανουαρίου. Αστυνομικοί είπαν ότι ο 44χρονος φυσιοθεραπευτής απαντούσε στα μηνύματα που έστελναν φίλοι και συγγενείς στα θύματα του άγριου φονικού, ενώ εκείνα κείτονταν νεκρά μέσα στο σπίτι.

Ο τρόπος και ο ακριβής χρόνος που έχασαν τη ζωή τους τα θύματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου.

«Στις 29 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε κλήση στο αστυνομικό τμήμα από συγγενή των θυμάτων που μας ζήτησε να πάμε στο σπίτι της οικογένειας για να δούμε εάν είναι καλά στην υγείας τους. Της είχαν πει ότι ήταν κρυωμένοι και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους για δύο μέρες. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κάποιον, ωστόσο αυτό δεν τους κίνησε την περιέργεια καθώς ήταν γνωστό ότι ο δράστης ταξίδευε συχνά καθώς εργαζόταν στο Κονέκτικατ και επέστρεφε στη Φλόριντα τα Σαββατοκύριακα. Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι καθώς δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο», είπε ο σερίφης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί πήγαν ξανά στο σπίτι της οικογένειας για έλεγχο έπειτα από ένα δεύτερο τηλεφώνημα που δέχθηκαν στο τμήμα από γείτονα της οικογένειας. Έχοντας μαζί τους ένταλμα εισήλθαν στο σπίτι και βρήκαν τα τέσσερα πτώματα.

Ο δράστης συνελήφθη μπροστά στα μάτια των έντρομων γειτόνων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν τον 44χρονο στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει χάπια και είχε πει ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! (photos)

Μια άγρια δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την μητέρα που σκότωσε τα 3 παιδιά της!

H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis. Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη.

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share